Chyba nie po to uruchamiali nowy browar, by uwarzyć jedną warkę?
Perła - Zwierzyniec, Zwierzyniec Pils
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziChmielu jak na lekarstwo ale mimo to najlepszy wyrób "regionalnej" Perły.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziKoźlak lepszy
wcześniej było nawet pijalne w cenie 1.3 za 0,33 to świetnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziKoźlak lepszy
jak wali spirem to leżakuj :]Last edited by dlugas; 2014-01-09, 10:14.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziKoźlak lepszyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzidokładnie to samo miałem wpisać :]
[...]
Comment
-
-
Za te 1,69zł czy tam 2złto naprawdę całkiem znośne piwo. A koźlaków jakoś specjalnie nie kocham :] pomaga mi objętość 0,33l, jest dla mnie w sam raz
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złoty, klarowny. [5]
Piana: piana wysoka, grubopęcherzykowa, niestety nietrwała. [2.5]
Zapach: niezbyt intensywny, słodowy, lekki diacetyl, chmiel ledwo wyczuwalny. [3]
Smak: słodowy, goryczka niewielka, ale przyjemna w piciu. [3.5]
Wysycenie: za wysokie. [3]
Opakowanie: bardzo ładne, trochę wrażenie psuje kufel na etykiecie. [4.5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.325]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo ładne złoto, klarowne. [5]
Piana: Wysoka, głośna, pęka grubymi bąblami, opada dość szybko do grubej otoczki. [3]
Zapach: Czysty aromat słodowy z nutą chmielową [4]
Smak: Jest. A to już coś. Spora słodowość, przełamana wyraźną, bardzo przyjemną chmielową goryczką. [4]
Wysycenie: Bardzo dobre. Trochę nie trzyma piany, ale bardzo wzmaga pijalność. [4.5]
Opakowanie: Bardzo ładne, kompletne, miłe dla oka. Jednak tak pijalne piwo powinno być w butelce półlitrowej. [4.5]
Uwagi: Bardzo pozytywne zaskoczenie. Porządny polski pils za 3 (a nawet 2) złote!
Moja ocena: [4]Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Zgadam Się z kolegą w 100%! Raz na jakiś czas( nie zbyt często jeździmy do teściowej do Białej Podlaskiej. Zawsze w tym samym spożywczaku kupuje Zwierzyńca (wielka szkoda, że nie ma już małych granatów) Nawet lubię to piwko, ale ostatni zakup ledwie zmęczyłem. Rozwodnione siuśki!
Comment
-
Comment