A na 3 stronie tego rankingu bojan toporek :-)
Bojanowo, Toporek
Collapse
X
-
Piwo najlepsze w swojej klasie w kraju, a ja go nie piłem. No to koniecznie trzeba było to niedopicie uzupełnić. Oj, lepiej było żyć w nieświadomości. Niestety nie tylko sam się nim
"uraczyłem" ale jeszcze poczęstowałem innych, zachwalając w ciemno że to właśnie mistrzostwo w swojej klasie. Znajomi powiedzieli że chyba bardzo ich nie lubię, bo daję takie coś do picia. Sam w piwniczce skrywam skarby, a gościom gnojowicę do picia daję. Taki był komentarz. Dla porządku dodam że sam także piwa nie dopiłem. Mam za to czyściutki syfon i rury odpływowe w zlewozmywaku, po tych paru litrach tej cieczy.Ostatnia zmiana dokonana przez gobong; 2015-03-02, 14:17.Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty, lekko zmętniony [4]
Piana: Biała, z drobnymi pęcherzykami, sredniej trwałości, pozostawia niewielki ślad na szkle [4]
Zapach: Cytrusowy, świeży, można też wyczuć delikatną nutę żywicy [4.5]
Smak: Czuć w nim owoce cytrusowe, nuty słodowe, lekka i przyjemną goryczkę. Bardzo przyjemne i orzeźwiające. [4.5]
Wysycenie: Srednie ku wysokiemu, jak dla mnie odpowiednie [4]
Opakowanie: Przypomina pozostałe z browaru, dość dokładne informacje na kontrze. [4]
Uwagi:
Moja ocena: [4.375]Comment
-
W każdym prawie temacie tyczącym piw BRJ pojawiają się juniorzy ze świeżo założonymi kontami wystawiający recenzje zazwyczaj ograniczające się do jednego zdania i oceny powyżej 4, podczas gdy smutna średnia i szczegółowe opisy mówią zupełnie co innego o jakości produktu...
Moje pytanie bardzo proste: Ile BRJ płaci za taką praktykę i do kogo mam się zgłosić, żeby dołączyć do armii lemingów? Serio, dorobiłbym sobie kilka złotych na boku, brakuje mi na piwo ostatnioComment
-
W każdym prawie temacie tyczącym piw BRJ pojawiają się juniorzy ze świeżo założonymi kontami wystawiający recenzje zazwyczaj ograniczające się do jednego zdania i oceny powyżej 4, podczas gdy smutna średnia i szczegółowe opisy mówią zupełnie co innego o jakości produktu...
Moje pytanie bardzo proste: Ile BRJ płaci za taką praktykę i do kogo mam się zgłosić, żeby dołączyć do armii lemingów? Serio, dorobiłbym sobie kilka złotych na boku, brakuje mi na piwo ostatnioComment
-
Kim jest perłyfan również nie wiem, za rzadko chyba tu zaglądam, żeby każdego usera znaćComment
-
Moje pytanie bardzo proste: Ile BRJ płaci za taką praktykę i do kogo mam się zgłosić, żeby dołączyć do armii lemingów? Serio, dorobiłbym sobie kilka złotych na boku, brakuje mi na piwo ostatniowarszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasne złoto, trochę mętny. [4]
Piana: Obfita średnio pęcherzykowa. [4.5]
Zapach: Lekki cytrus bardzo lekki. [4]
Smak: Lekki posmak cytrusów, lekka goryczka. W miarę pijalne piwko. [4]
Wysycenie: Optymalne [4]
Opakowanie: BRJ czyli cudów nie ma. [4]
Uwagi:
Moja ocena: [4.05]Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Średnio-jasne złoto, lekko mętny. [4]
Piana: Wielkie pęcherzyki, nikła, znika kilka sekund po nalaniu. [2]
Zapach: Dużo słodu, cascade praktycznie nie wyczuwalny, przypomina mi ostatnio pite chlebowo-miodowe Książęce. Zapach z powodu nadmiernej słodowości i jakiegoś miodu w tle bardzo mało przyjemny. Tragedia. [1.5]
Smak: Bardzo niska cytrusowa goryczka, duża słodowość. Nieprzyjemny smak, niezbyt pijalne. [2]
Wysycenie: Ok. [4.5]
Opakowanie: Źle przyklejona etykieta, sporo informacji, kolorystyka mi nie przeszkadza. [3.5]
Uwagi: Kiedyś piłem, zapach i smak był świetny jak na lagera za 4zł. Dziś wiem że już nigdy nie kupię go, a jak już to na pewno nie z tej warki. Zapach to tragedia, smak to samo. Piana nikła, tylko kolor i wysycenie się zgadzają. Jest to bodajże 4 raz jak go kupuję. Za pierwszym razem był świetny, za drugim też było nieźle acz trochę gorzej. Za 3 jako lager był ok, natomiast całkowicie nie było czuć cascade. Dziś jest jeszcze gorzej bo to nawet nie smakuje jak lager tylko jak pisałem, przypomina mi jakieś Książęce Chlebowo-Miodowe. Warka do : 03.06.2015.
Moja ocena: [2.125]Comment
-
Piwo najlepsze w swojej klasie w kraju, a ja go nie piłem. No to koniecznie trzeba było to niedopicie uzupełnić. Oj, lepiej było żyć w nieświadomości. Niestety nie tylko sam się nim
"uraczyłem" ale jeszcze poczęstowałem innych, zachwalając w ciemno że to właśnie mistrzostwo w swojej klasie. Znajomi powiedzieli że chyba bardzo ich nie lubię, bo daję takie coś do picia. Sam w piwniczce skrywam skarby, a gościom gnojowicę do picia daję. Taki był komentarz. Dla porządku dodam że sam także piwa nie dopiłem. Mam za to czyściutki syfon i rury odpływowe w zlewozmywaku, po tych paru litrach tej cieczy.
Jakbyś nie wiedział to za udrażnianie rur w głównej mierze odpowiedzialny jest wodorotlenek sodu, więc jak chcesz się czegoś takiego napić to kup sobie w drogerii i nie pleć bzdur bo zniechęcasz ludzi do tego portalu.Ostatnia zmiana dokonana przez Kaczor337; 2015-04-16, 07:44.Comment
-