Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomi45
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Brackie Imperial IPA
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Zarzuty płynęły ze strony osób, które piwo piły w nieodpowiedniej temperaturze. Piwo przyniesione z piwnicy w odpowiedniej temperaturze ma alkohol wyczuwalny na poziomie 6,5%. Mogły też się partie różnić (my mieliśmy możliwość piwo kupować tylko w TESCO, więc jedna partia).Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziZarzuty płynęły ze strony osób, które piwo piły w nieodpowiedniej temperaturze. Piwo przyniesione z piwnicy w odpowiedniej temperaturze ma alkohol wyczuwalny na poziomie 6,5%.Last edited by KarlPopper; 2014-05-20, 15:40.Live Craft. Die Punk.
Comment
-
-
Widziałem dziś w specjalistycznym sklepie, data była 05.2005, więc nowa warka na bank. Za to cena mnie odstraszyła, bo aż ok. 8,5 zeta. Podziękowałem. Może to tylko w tym sklepie, ale obawiam się, że nowa warka może być dużo droższa niż ta poprzednia. Ciekawe czy wraz z ceną podwyższą też jakość. Dla mnie poprzednia warka kiszkowata była jak na Double IPA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziWtedy, skoro już ma być powtórka z rozrywki, będzie to miało sens. Jeśli będzie droższe od Grand Prix, to coś nie bardzo. Poza tym, zależy czy utrzymano poziom, czy masówka (może by też ktoś o tych shaker'ach pomyślał przy okazji?)
Te szejkery są lipne według mnie.
Comment
-
-
-
I pewnie za cenę Tatry.
To piwo nie będzie po 6 zł, skoro Grand Prix jest po 6.50. Należy się spodziewać ceny aspiracyjnej, adekwatnej do docelowej pozycji. Czyli 8-8.50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziI pewnie za cenę Tatry.
To piwo nie będzie po 6 zł, skoro Grand Prix jest po 6.50. Należy się spodziewać ceny aspiracyjnej, adekwatnej do docelowej pozycji. Czyli 8-8.50.
Comment
-
Comment