Brok, Karmel

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Ocena z ARTomatu

Kolor: Dominująca jasna, przybrudzona czerwień. [3.5]
    Piana: Po nalaniu piana obfita, drobna, kremowa, ale zbyt szybko zniknęła bezpowrotnie. [2.5]
    Zapach: Zapach przyjemny, typowo karmelowy, nieco jakby wędzony (?!) [3.5]
    Smak: Nie jest tak slodki jak mi się pierwotnie wydawało. Pojawiają się szczątkowe nuty wytrawności. W minimalnym stopniu pozostawia w ustach ślad goryczy, nieco przypalony. [3.5]
    Wysycenie: Słabiutko... Miałem wrażenie, że piję produkt niegazowany. [2]
    Opakowanie: Ładna, firmowa buteleczka. Etykieta w formie krawatki utrzymana w konwencji Broka, w przyjemnych dla oka barwach. [4]
    Uwagi: Chętnie widziałbym tego karmelka w but. 0,5l. Mnie bardzo smakuje latem w upały - wracam do domu z pracy i wychylam duszkiem. Jest dobrym rozwiązaniem na te chwile w życiu, kiedy nie mogę napić się piwka .

Moja ocena: [3.35]
    Last edited by nikita_banita; 2005-03-11, 08:22.

Comment

• pivaria
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.03
      • 1538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
      A pamiętasz "karmen labella" z lecha (ówczesnego). O wiele lepsze od karmi bo bez posmaku kawowego.
      Jako smakosz wytrawny ciemnych b/a z żalem stwierdzam, że ich wybór jest praktycznie zerowy a "Karmi" jest w zasadzie poza konkurencją. Jest po prostu dobre i już.
      Co do "La belle" było niezłe, ale jeszcze lepsze było (nie wim czy jeszcze jest" piwko "Toffi" z koszalińskiego "Broka".
      PIVARIA - Z MIŁOŚCI DO PIWA!
      www.pivaria.pl
      https://www.facebook.com/pages/Pivar...72566796087490

Comment

Przetwarzanie...
      X