Trzy Korony Puławy, [Spirifer] American Amber Ale
Collapse
X
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Jak będę przy okazji w Gambrinusie , to wezmę próbkę piwa , żeby się osobiście jeszcze przekonać ...ale nie wróżę temu piwu przyszłości , choć może ich to zmotywuje do cięższej pracy
Z 2 strony jak zakładam . są to ludzie którzy znają się na piwie i nie powinni premiery zaczynać lipnym wypustem .Ostatnia zmiana dokonana przez Szakali; 2014-03-13, 17:01.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Jakoś zrobiło się dużo premier, większość na pierwszy ogień bierze pale ale i nie wszyscy zdają egzamin. Po nieudanym Von Hopfenie od Masona na którego trzeba było wyrzucić 12 zł, będę ostrożniejszy. Jak widać dobre pale ale to nie takie hop siup.Comment
-
Otóż za , ja jeżeli płacę za piwo już 10 zł to wymagam na prawdę dużo . W Polsce wielu ludzi musi ostro zapier*** przez godzinę , żeby te pieniądze zarobić . Dlatego bardzo cenię sobie te forum , dzięki temu unikam "piwnych porażek " czy przepłacania .Comment
-
JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Chyba żartujesz? A z czego on ma opłacić czynsz, zapłacić za media, zapłacić pracownikom i jeszcze wykarmić rodzinę i ZUS?Comment