Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowo - żółty, mętny, interesujący [4.5]
Piana: Na początku duża i drobna, po czasie opada i delikatnie oblepia szkło [3]
Zapach: Mirabelka pachnie z daleka , brzoskwinia, morela, cytryna, słód [4.5]
Smak: Kwaskowo - słodkie, słodkość nie nachalna w sam raz, mirabelka bardzo mocno wyczuwalna, słód, goryczki nie wyczuwam [4]
Wysycenie: Poprawne, na średnim poziomie [4]
Opakowanie: Pozytywne, bez szału, estetyczne, poprawne, kapsle kiepskiej jakości - farba przy otwieraniu bardzo łatwo z nich schodzi i brzydko to wygląda [3.5]
Uwagi: Warka:
28.07.2015 17:51
Ekstr. 13.4% wag. Alk. 5.1% obj.
Nie za dużo tutaj jest Piwa w Piwie Raczej wynalazek jak cała seria Piw smakowych Fortuna. Jednak dla mnie cała seria jak i MIRABELKA jest pozytywnie odbierana. Polecam jak najbardziej. Smakuje mi lepiej niz seria Piw Reeds.
Od czasu do czasu można pozwolić sobie na "coś" innego w Piwnym świecie
Pozdrawiam
Moja ocena: [4.075]
Kolor: Bursztynowo - żółty, mętny, interesujący [4.5]
Piana: Na początku duża i drobna, po czasie opada i delikatnie oblepia szkło [3]
Zapach: Mirabelka pachnie z daleka , brzoskwinia, morela, cytryna, słód [4.5]
Smak: Kwaskowo - słodkie, słodkość nie nachalna w sam raz, mirabelka bardzo mocno wyczuwalna, słód, goryczki nie wyczuwam [4]
Wysycenie: Poprawne, na średnim poziomie [4]
Opakowanie: Pozytywne, bez szału, estetyczne, poprawne, kapsle kiepskiej jakości - farba przy otwieraniu bardzo łatwo z nich schodzi i brzydko to wygląda [3.5]
Uwagi: Warka:
28.07.2015 17:51
Ekstr. 13.4% wag. Alk. 5.1% obj.
Nie za dużo tutaj jest Piwa w Piwie Raczej wynalazek jak cała seria Piw smakowych Fortuna. Jednak dla mnie cała seria jak i MIRABELKA jest pozytywnie odbierana. Polecam jak najbardziej. Smakuje mi lepiej niz seria Piw Reeds.
Od czasu do czasu można pozwolić sobie na "coś" innego w Piwnym świecie
Pozdrawiam
Moja ocena: [4.075]
Comment