Ocena z ARTomatu
Kolor: Herbaciany, jasno brązowy, mętny [4.5]
Piana: Niewielka, lecz przyjemnie oblepia szkło, jest dobrze [3.5]
Zapach: Cytrusy, żywica, chmiel, słodycz - piękny aromat wyczuwalny już z daleka od pokala [4.5]
Smak: Chmiel, karmel, żywica, cytrusy - grejpfruty, lekka słodycz, lekko cierpkie. Przyjemna średnia goryczka [4.5]
Wysycenie: Średnio - niskie, poprawne [4]
Opakowanie: Poprawne, etykiety na półce nie były poodklejane, amerykański styl, szkoda tylko że nie ma wymienionych konkretnie użytych chmieli, ładny kapsel, w sumie najważniejsza dla mnie jest zawartość niż piękna szata graficzna [4]
Uwagi:
WARKA:
17.02.16r
Alk. 4,2% obj.
Ekstr. 12,5% wag
Jankes jak zwykle bardzo dobry i zawsze z chęcią po niego wracam, mam nadzieję że nigdy nie zawiedzie.
Picie Jankesa to prawdziwa przyjemność i pozostaje iść do sklepu po więcej.
Naprawdę polecam bo jest to bardzo dobry produkt.
Pozdrawiam
Moja ocena: [4.35]
Kolor: Herbaciany, jasno brązowy, mętny [4.5]
Piana: Niewielka, lecz przyjemnie oblepia szkło, jest dobrze [3.5]
Zapach: Cytrusy, żywica, chmiel, słodycz - piękny aromat wyczuwalny już z daleka od pokala [4.5]
Smak: Chmiel, karmel, żywica, cytrusy - grejpfruty, lekka słodycz, lekko cierpkie. Przyjemna średnia goryczka [4.5]
Wysycenie: Średnio - niskie, poprawne [4]
Opakowanie: Poprawne, etykiety na półce nie były poodklejane, amerykański styl, szkoda tylko że nie ma wymienionych konkretnie użytych chmieli, ładny kapsel, w sumie najważniejsza dla mnie jest zawartość niż piękna szata graficzna [4]
Uwagi:
WARKA:
17.02.16r
Alk. 4,2% obj.
Ekstr. 12,5% wag
Jankes jak zwykle bardzo dobry i zawsze z chęcią po niego wracam, mam nadzieję że nigdy nie zawiedzie.
Picie Jankesa to prawdziwa przyjemność i pozostaje iść do sklepu po więcej.
Naprawdę polecam bo jest to bardzo dobry produkt.
Pozdrawiam
Moja ocena: [4.35]
Comment