Ja za pińć czterdzieści oczekuję czegoś więcej niż płyn bez piany. A tak to z twojego zdjęcia wygląda. Nie przekonałeś mnie.
Lwówek, Lwówek Jankes
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa za pińć czterdzieści oczekuję czegoś więcej niż płyn bez piany. A tak to z twojego zdjęcia wygląda. Nie przekonałeś mnie.NORD EXPRESS
Comment
-
-
Last edited by dlugas; 2016-11-28, 10:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziWidziałem w necie, że jankes wyskoczył w wersji puszkowej 0,33l
http://www.chmielnik-jakubowy.pl/lwo...-puszce-033-l/NORD EXPRESS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika umbra Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, gdzie puszkują?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziWidziałem w necie, że jankes wyskoczył w wersji puszkowej 0,33l
http://www.chmielnik-jakubowy.pl/lwo...-puszce-033-l/Last edited by DariuszSawicki; 2016-12-02, 23:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziMożliwości w naszym kraju są raczej ograniczone. Kwestia tylko wypisać kto ma linię do małych puszek i jest w stanie wynająć maszyny by komuś lać płyn.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dukat_WSI Wyświetlenie odpowiedziSulimar?
Też dostępne w Żabach
Jankes jest z Żabkach i też w Freshmarketach
3,99zł chyba
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dukat_WSI Wyświetlenie odpowiedziA może to ta rozlewnia Jako, co chyba z Sulimarem współpracuje?
P.S. Amber ma własną rozlewnię?
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemny bursztyn, mętne. [3.5]
Piana: Obfita, oblepia szkło, dość szybko opada. [3.5]
Zapach: Iglaki, tropiki, mokre zboże. Przyjemny, niezbyt intensywny. [4]
Smak: Lekkie, owocowe. Goryczka średnio intensywna, grejpfrutowa, wyraźnie zaznaczona. Grejpfrutowy posmak. [4]
Wysycenie: Średnie, OK. [4.5]
Opakowanie: Zgrabna, chociaż oszczędna grafika, dokładny skład. [4.5]
Uwagi: Warka 22.05.17 Szybko znika ze szkła, bez zbędnego rozwodzenia się. Lekkie, pijalne, łatwo dostępne. 3,99 w Żabce.
Moja ocena: [3.975]Last edited by Dzoshu; 2016-12-09, 23:23.
Comment
-
-
Warka 22.05.17, zakupione w Żabce w puszce 330 ml.
No i jest gorzej niż myślałem, Jankes skończył się dla mnie osobiście z 3 lata temu.
Teraz to piwo jest tak płaskie, wodniste i nijakie, że szkoda pieniędzy na ten płyn.
Co się dzieje z tymi niegdyś świetnymi piwami...Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
Comment