Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnozłoty, piwo mętne. [4.5]
Piana: Wysoka, bielutka, drobna, raczej trwała, osadza się na szkle. [4.5]
Zapach: Mocno bananowy, chlebowy, słodowy. [4.5]
Smak: Niestety. Miałem nadzieję, że długi pobyt w lochu spowoduje, że piwo przemyśli sobie pewne sprawy i stanie się mniej alkoholowe, ale niedoczekanie moje. Jest smaczne, bardzo "hefe-weizenowe", banany, chlebkowość itd., ale niestety spod tego przebija się alkohol. Nie jest odrzucający, ordynarny czy rozpuszczalnikowy, ale jak dla mnie za bardzo wyczuwalny. [4]
Wysycenie: Odpowiednie. [5]
Opakowanie: Nie jest jakiaś szczególnie ładna ta etykieta. [4]
Uwagi: Pite w ostatni dzień daty przydatności do spożycia - 3.01.2015. Spokojnie mógłbym wypić jeszcze jedno, gdyby nie ten męczący alkohol...
Moja ocena: [4.3]
Kolor: Ciemnozłoty, piwo mętne. [4.5]
Piana: Wysoka, bielutka, drobna, raczej trwała, osadza się na szkle. [4.5]
Zapach: Mocno bananowy, chlebowy, słodowy. [4.5]
Smak: Niestety. Miałem nadzieję, że długi pobyt w lochu spowoduje, że piwo przemyśli sobie pewne sprawy i stanie się mniej alkoholowe, ale niedoczekanie moje. Jest smaczne, bardzo "hefe-weizenowe", banany, chlebkowość itd., ale niestety spod tego przebija się alkohol. Nie jest odrzucający, ordynarny czy rozpuszczalnikowy, ale jak dla mnie za bardzo wyczuwalny. [4]
Wysycenie: Odpowiednie. [5]
Opakowanie: Nie jest jakiaś szczególnie ładna ta etykieta. [4]
Uwagi: Pite w ostatni dzień daty przydatności do spożycia - 3.01.2015. Spokojnie mógłbym wypić jeszcze jedno, gdyby nie ten męczący alkohol...
Moja ocena: [4.3]
Comment