Z tym wróblem to tak nie do końca Bo ja wolę już kupić jakieś wypróbowane piwko w butelce niż coś nowego w puszcze.
Brok, Kanclerz
Collapse
X
-
-
baklazanek napisał(a)
Z tym wróblem to tak nie do końca Bo ja wolę już kupić jakieś wypróbowane piwko w butelce niż coś nowego w puszcze.
Uwaga, zdryfowaliśmy z tematuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
To teraz coś na temat Ten drugi zwór etykiety jest wzorowany na wcześniejszych ale nie wiem czemu nie jest ładniejszy?? Chyba utworze zaraz temat "Najbrzydsze współczesne etykiety, lata 2000-02".Comment
-
Miałem na myśli to iż ten drugi wzór jest brzydszy od tych sprzed kilku lat. A ten jest chyba jakoś sprzed roku czy dwóch.Comment
-
Jak dla mnie zdecydowana czolowka piw ktore pilem w Polsce w trakcie moich wakacji [4.75, (2-5)] Umiejetnie uwarzony pils z pieknym chmielowym aromatem (pilem z butelki bezzwrotnej 0.33 l.)Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Po otwarciu butelki piana wydobywa się jak lawa z wulkanu. Biała, gładka, niestety stosunkowo szybko zanika w kuflu. Piwo złotawe, trochę blade. Słabo pachnie - trzeba się dobrze wwąchać. Smak też trochę nijaki. Ogólnie - da się wypić.
Do oscypka może być całkiem niezłe - takie połączenie akcentów nadmorskich i góralskich.
Moja ocena: [3.375]Last edited by adam16; 2002-12-07, 11:12.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
W zasadzie piwo to spożywam tylko w formie grzańca, ale zdarzyło się, że zakupiłem puszkę (niestety). Kolor jak to pilsner, lecz niestety oceniam zaledwie na 2 punkty ze względu na widoczne drobne "męty" spokojnie pływające sobie w toni piwka (data przydatności OK). Piana zbyt mało zwięzła i znikająca szybko po nalaniu do szklanki. Bąbelki średniej wielkości i raczej w małej ilości. Pachniało dostatecznie (typowy pils), czułem też lekki zapaszek drożdżowy. W smaku nie było najgorsze, wyraźna goryczka. Opakowanie nie przyciągające uwagi - no i puszka - brrrr!
Moja ocena: [3.275]Ciepłemu piwu zdecydowane - NIE!!!Comment
-
Comment