Tragarz, Mieszane

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Tragarz, Mieszane

Piwo gotowe do oceny
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Ocena z ARTomatu

Kolor: żółty, mętny [3.5]
    Piana: biała, drobna, opada w zauważalnym tempie do 1cm kożuszka na piwie [3]
    Zapach: słabiutki, czuć tylko słód z minimalnym aromatem zbóż [3.5]
    Smak: w miarę pełne i treściwe, w smaku dominuje lekka chmielowo-owocowa goryczka, dobrze wyczuwalne słodowe akcenty, także zbożowe, w kącikach ust lekko słodkawe [3.5]
    Wysycenie: odrobinkę za duże [4.5]
    Opakowanie: etykieta z nowej serii, gładki kapsel [4]
    Uwagi: Domyślam się to mieszane jasne z ciemnym tylko w jakich proporcjach, bo jak dla mnie coś za jasne. Mieszanka do wypicia bez większych problemów

Moja ocena: [3.525]
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2014-09-20, 21:16.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
      e-prezes
      alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
      2024-12-03, 22:18
    • Prusak
      Sulewski, Nowoczesny Pils
      Prusak
      Parametry: E: 12 % wag, Alk: 4, 9 % vol.
      Ciekawe.
      Hoho, tego się nie spodziewałem po "nowoczesnym" pilsie. W składzie Halleratuer, Lubelski, Simcoe, Sybilla.
      Jaki efekt? Goryczka intesywna, ale w zapachu i smaku towarzyszy jej wyraźne masło. Czułem cały czas jakbym...
      2024-11-21, 23:04
    • pebejot
      Żywiec, Ks. pr. Stanisława Słonki 22a, PUB Papiernia (Beskidzki Browar Rzemieślniczy)
      pebejot
      Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
      PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
      Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
      2024-03-24, 16:55
    • Prusak
      Dziki Wschód, Lubel
      Prusak
      Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
      2024-01-28, 00:51
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...