Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
Wyświetlenie odpowiedzi
Reden Świętochłowice, Łan Wheat
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziZależy o co pytasz Jeśli o to, czy mi pasuje że pszenica z Redena była kiepska, to nieBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziA dla mnie rozczarowanie. Dawno nie piłem tak rozwodnionej pszenicy. Cytrusów, bananów i goździków ze świecą szukać. A "american" to tylko w nazwie.
Warka 08-09-2015.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: żółty, dość mocno mętny [4]
Piana: bardzo wysoka, biała, szybko robią się w niej wielkie bąble, silnie oblepia szkło, trwała [4.5]
Zapach: igliwie, owoce tropikalne, cytrusy, czyli amerykańskie chmiele w akcji; lekka kwiatowowść [4.5]
Smak: goryczka trochę pozostająca, owocowość, cytryna, lekko słodkawe tło niemal całkowicie przykryte goryczką; nieco mineralny, mało treściwy [3]
Wysycenie: za duże [3]
Opakowanie: butelka bezzwrotna, podobna do NRW, kapsel browarowy, żółto-czarno-biała etykieta, są podstawowe dane, dokładny skład, sugerowana dość niska temperatura spożycia (4-7 stopni) [3.5]
Uwagi: Do 14.05.2016. Pijałem dużo lepsze american wheat (choć zapach bardzo fajny).
Moja ocena: [3.75]
Comment
-
Comment