Wg doniesień, piwa ma być w sklepach od jutra. Czy wiadomo o jakie sklepy chodzi, albo jest gdzieś możliwość sprawdzenia gdzie można się po nie pchnąć?
Zamkowy, Żywiec APA
Collapse
X
-
Oby było dobre. Z mojego punktu widzenia byłoby świetnie. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta: - jak mam ochotę napić się ekstra piwa kupię sobie moje ulubione Red AIPA z Birbanta, a jak będę w małej mieścinie u teściów lub w odwiedzinach u kumpli w Kołobrzegu to z chęcią znalazłbym tam dobrą APA w sklepie przed udaniem się na "grila" . Dlatego trzymam kciuki.Last edited by lukasrp; 2014-11-02, 17:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziJa dostałem. Za smycz wrzuciłem zdjęcie na Instagrama, za czteropak napisałem tekst. W przyszłym tygodniu nagram degustację w zamian za autograf technologa i noc z jego córką. #wszystkodlapieniędzy
A może rzeczywiście tak jest - i z powodu jechania po otrzymanych piwach nie dostałem jeszcze propozycji stałej współpracy?
Co do samego piwa: próbowałem uzyskać informacje od rzecznika prasowego browaru, bezskutecznie. Mam też dwójkę znajomych pracujących w browarze - i tu też jest (było?) jakieś embargo na informacje. Do tego stopnia, że ja wiedziałem wcześniej o uwarzeniu Żywca APA, niż jedna z dyrektorek regionalnych dystrybucji na północne województwa...Last edited by WojciechT; 2014-11-02, 19:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kambol Wyświetlenie odpowiedziMiałem okazję wczoraj spróbować APA we wrocławskim Kombinacie na pl. Solnym i rzeczywiście obsługa nie ma pojęcia, co to jest. Barmanka powiedziała mi, że to taka nowość - truskawkowe piwo...
Comment
-
-
Ale czemu mają? ciekawość rzecz ludzka, a nowinka na tyle interesująca że moim zdaniem owczy pęd jest usprawiedliwiony. Dopiero życie i rynek zweryfikuje, przedwczesna gloryfikacja jak i hejt niezasadny. "Co prawda nie słyszałem piosenki ale chciałbym powiedzieć parę słów".
Comment
-
-
Jasne Ja sam jestem ciekaw. Generalna cała akcja mocno dziwna. Marketing w stylu tajne przez poufne. Dziś ok. południa w warszawskim Realu nie było, w warszawskim Kauflandzie też nie
EDYTA: A na facebooku właśnie ogłosili, że będzie w sklepach "już wkrótce". Pewnie się nie wyrobili z logistyką. Cóż, długi weekend...Last edited by chechaouen; 2014-11-03, 12:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre Wyświetlenie odpowiedziW TESCO, Leclerc'u, Carrefour'rze, Piotrze i Pawłe, oraz Almie-brak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziChmiele: Chinook, Citra™, Amarillo®, Magnum, Centennial
Podobno piwo jest już w sprzedaży, ale logistykę ogarniają, w sensie rozwożone jest pewnie po sieciach sklepów
Comment
-
Comment