Tak jest, jak się szukało w zakładce "Żywiec" zamiast sprawdzić jeszcze w "Zamkowy". Żeby było zabawniej, wystarczy spojrzeć na górę tematu, w którym piszemy .
Zamkowy, Żywiec APA
Collapse
X
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: herbata z cytryna, delikatnie metne [4]
Piana: ladna drobno pecherzykowa, oblepia szklo, ale szybko opada tworzac koronke [3.5]
Zapach: cytrusowy, żywiczny, w miare intensywny, cos jeszcze czuc, ale nie jestem w stanie okreslic [4]
Smak: goryczka odpowiednia dla APA - srednia niezalegajaca, zywiczne, ale troche zbyt wodniste [3]
Wysycenie: umiarkowane, moze zbyt slabe [3.5]
Opakowanie: ładne, ogolnie zywiec ma ladne opakowanie, butelka z wyfrawerowanym logiem żywca, dedykowany kapsel, ladna zielonkawa etykieta ze zlotymi i bialymi napisami [4]
Uwagi: Jak na koncerniaka to bardzo dobrze, po rzemieślinczym APA spodziewalbym się czegoś wiecej, no ale i cena była by prawie dwa razy wieksza.
Moja ocena: [3.525]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pukko Wyświetlenie odpowiedziJest też w Piotrze i Pawle w BDG przy Grzymały. Data ważności do 15.04.2015, dms-u brak.
"To jabłkowe? Tak, jest ostatnia butelka"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujas Wyświetlenie odpowiedziZ kolei na Rupniewskiego, po zadaniu pytania, czy otrzymam to piwo, usłyszałem:
"To jabłkowe? Tak, jest ostatnia butelka"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziNawet w TV reklama się pojawiła .♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mocho Wyświetlenie odpowiedzia dlaczego by nie? robisz AIPA, lejesz wode i jest APA
Na poprzedniej stronie ktoś pisał, że piwo do dostania w Auchanie za 2,5 PLN - potwierdzi ktoś? W 3 sklepach, w jakich to piwo mogę kupić cena nie spada poniżej 4,5 + kaucja, a nie chce mi się grzać do Auchana. Zbyt piękne i niewiarygodne.
Comment
-
-
Możesz w niektórych marketach kupić zestaw czwórki żywieckiej za 12 zł...
Jest tam też APA...
- wypadnie piwko po 3 złote... szalejcie.... hhehhheeh
...tylko że APA jest tylko jedna... bo reszta to niewypały x3
decyzja osobista
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Początkowo chciałem ocenić z ARTomatu ale widzę, że nie ma to sensu. Do koloru i piany nie mam zastrzeżeń, natomiast co do zapachu... Praktycznie go nie ma, jest jakiś minimalny chmiel ale nie zgadłbym, że amerykański. W smaku troszkę lepiej, jest średnio-niska goryczka o cytrusowym charakterze ale w zasadzie to wszystko, później tylko jakiś minimalny cytrusowy posmak. Wysycenie średnie jednak wolałbym niższe. Opakowanie w stylu ostatnich nowości z Żywca, tym razem w zielonej tonacji, OK. Warka do 29.04.2015.
No cóż, dla koneserów euro-lagerów, na początek ujdzie. Tak samo na piwnych pustyniach ale jak ktoś pił chociażby Jankesa z Lwówka i mu smakował to tu będzie rozczarowany. Jeśli wyjdzie nowa warka i opinie będą przychylne to dam mu drugą szansę ale póki co wracać nie zamierzam.Last edited by Ravf; 2014-12-07, 02:30.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasny bursztyn ciutke mętnawy [4]
Piana: Szybko się redukuje do cienkiej warstwy, trochę brudzi szkło [3.5]
Zapach: Po otwarciu czuć wyraźnie chmiel ale spodziewanych cytrusów niewole bardziej żywiczny [3.5]
Smak: Smak dość pusty, leki grejpfrut wyczuwalny goryczka bardziej trawiasta. Goryczka pozostawia mało przyjemny posmak. [3]
Wysycenie: Troszkę za niskie [3.5]
Opakowanie: Dużo informacji jest pełen skład duży plus, tłoczona butelka dedykowany kapsel pełen profesjonalizm. Odcień zieleni mi strasznie pasuje [4.5]
Uwagi: Przeciętne piwo, wiele rzeczy do poprawki. Ale ogólnie dobry prognostyk koncern upuszcza APA. Plus że jest
Moja ocena: [3.375]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ravf Wyświetlenie odpowiedziPraktycznie go nie ma, jest jakiś minimalny chmiel ale nie zgadłbym, że amerykański.
Comment
-
Comment