Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lasica_lwd
Wyświetlenie odpowiedzi
Zodiak, [Olimp] Hades Gone Wild
Collapse
X
-
Jeśli ktoś poszukuje tego piwa w Bydgoszczy, to w strefaalkoholi.pl na skrzyżowaniu Dworcowej/ Króla Jadwigi (fakt historyczny - Jadwiga była królem, nie królową ) stoi niepozornie jedna butelczyna. 49,99 PLN. Ja się nie skusiłem, choć podstawowy Hades mi bardzo pasuje.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Czarny, nieprzejrzysty. [5]
Piana: Beżowa, drobna, obfita, zwarta, ładnie krążkuje. [4.5]
Zapach: Kwas, czerwone wino, lekka dzikość, czekolada, wanilia, drewno i wiśnie. W tle delikatny alkohol. [4.5]
Smak: Kwaśność, czekolada, wiśnie, czerwone wino, wanilia i drewno. Goryczka niska, alkohol przyjemnie rozgrzewa przełyk. Piwo bardzo złożone, mnogość nut atakuje kubki smakowe. Po przełknięciu ujawnia się ostrość papryczek. [5]
Wysycenie: Niskie, takie powinno być. [5]
Opakowanie: Po prostu klasa światowa. [5]
Uwagi: Bardzo złożony i dobrze skomponowany imperialny stout. Degustacja sprawiła mi wielką frajdę. Piwo warte wydanych na nie pieniędzy. Oceniana wersja leżakowała ponad rok.
Moja ocena: [4.775]
Comment
-
-
Leżakowany Hades Gone Wild
Mam w swojej piwniczce Hadesa Gone Wild, który poleżał sobie w niej już jakiś czas Miałam go wypić z chłopakiem na 6. rocznicę, jednak piwo wierniej czekało na tę okazję niż partner. Gdyby ktoś z Was miałby na niego ochotę, to chętnie odsprzedam
Comment
-
Comment