Zodiak, [Olimp] Hades Gone Wild

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Blackbeard
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.12
    • 209

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lasica_lwd Wyświetlenie odpowiedzi
    (...) P.S. Jak dodać ocenę z ARTomatu? Szukam szukam i znaleźć nie mogę jak to zrobić.
    Ramka z nazwą i parametrami piwa na górze strony, a konkretnie jedna z trzech ikonek w dolnej części tejże.
    Mors ultima linea rerum.

Comment

• Wujas
      Gość
      • 2014.11
      • 267

Jeśli ktoś poszukuje tego piwa w Bydgoszczy, to w strefaalkoholi.pl na skrzyżowaniu Dworcowej/ Króla Jadwigi (fakt historyczny - Jadwiga była królem, nie królową ) stoi niepozornie jedna butelczyna. 49,99 PLN. Ja się nie skusiłem, choć podstawowy Hades mi bardzo pasuje.

Comment

• rgrzech
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2013.12
        • 230

Ocena z ARTomatu

Kolor: Czarny, nieprzejrzysty. [5]
        Piana: Beżowa, drobna, obfita, zwarta, ładnie krążkuje. [4.5]
        Zapach: Kwas, czerwone wino, lekka dzikość, czekolada, wanilia, drewno i wiśnie. W tle delikatny alkohol. [4.5]
        Smak: Kwaśność, czekolada, wiśnie, czerwone wino, wanilia i drewno. Goryczka niska, alkohol przyjemnie rozgrzewa przełyk. Piwo bardzo złożone, mnogość nut atakuje kubki smakowe. Po przełknięciu ujawnia się ostrość papryczek. [5]
        Wysycenie: Niskie, takie powinno być. [5]
        Opakowanie: Po prostu klasa światowa. [5]
        Uwagi: Bardzo złożony i dobrze skomponowany imperialny stout. Degustacja sprawiła mi wielką frajdę. Piwo warte wydanych na nie pieniędzy. Oceniana wersja leżakowała ponad rok.

Moja ocena: [4.775]

Comment

• NatkaG
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2016.10
          • 1

Leżakowany Hades Gone Wild

Mam w swojej piwniczce Hadesa Gone Wild, który poleżał sobie w niej już jakiś czas Miałam go wypić z chłopakiem na 6. rocznicę, jednak piwo wierniej czekało na tę okazję niż partner. Gdyby ktoś z Was miałby na niego ochotę, to chętnie odsprzedam

Comment

Przetwarzanie...
          X