Piwo dostępne także w poznańskim Tesco przy ulicy Mrągowskiej. Zakup możliwy bez najmniejszych przeszkód.
Zamkowy, Dubbel Cieszyński
Collapse
X
-
-
Podobno na kontrze ma być zdrapka z kodem umożliwiającym ściągnięcie 3-minutowego trailera najnowszego Star Wars ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
No tak mi przekazano - od 8:00 ma być już w systemie ... zobaczymy w praktyce !!! Może jeśli nadanoby tej premierze założoną rangę, to z pewnością dotrzymanoby godziny 18:00 ... a tak, Grupa Żywiec nie zapewniła szkła (jak zwykle!!!), więc Tesco nie czuje się w obowiązku zapewnić hostessy i należnej oprawy (z dotrzymaniem godziny 18:00) - przynajmniej w Gliwicach ... i tak dobrze, że trzymają się założenia, że nie wcześniej niż w sobotę ... ja osobiście to doceniam ...
Comment
-
Wybacz, ale nie widzę problemu, aby taka oprawa miała miejsce, zwłaszcza, że pamiętam premiery Grand Chapmiona sprzed kilku lat, które odbywały się nie w Tesco, tylko w innej (widomej wszystkim) sieci i porównanie to skutkuje przepastną wręcz różnicą ... Już nie chodzi o zapewnienie hostessy, szkła i degustacji, ale przede wszystkim dotrzymania godziny startu ...
Comment
-
Wbrew pozorom lepiej ukraść. Zamienianie ceny z innego towaru to oszustwo, a to jest zagrożone wyższą karą niż kradzież. Oczywiście w sądzie możesz dowodzić, że zamieniłeś na cenę droższego piwa, ale pewności nie masz, że sąd się do tego przychyli.Comment
-
Oj tam oj tam z tym przestrzeganiem 18 A dlaczego mi biednemu żuczkowi ma się odebrać szansę otwarcia butelki Grand Championa o 18 u mnie w domu? Dlaczego mam się ściskać w szaleńczym tłumie w kolejce przy kasie w tesco, podczas gdy możni i cała okoliczna śmietanka będzie odszpuntowywać pierwszą beczkę na oficjalnej premierze? Ja też chcę mieć premierę o 18. Nie zabierajcie mi tej szansyComment
-
Oj tam oj tam z tym przestrzeganiem 18 A dlaczego mi biednemu żuczkowi ma się odebrać szansę otwarcia butelki Grand Championa o 18 u mnie w domu? Dlaczego mam się ściskać w szaleńczym tłumie w kolejce przy kasie w tesco, podczas gdy możni i cała okoliczna śmietanka będzie odszpuntowywać pierwszą beczkę na oficjalnej premierze? Ja też chcę mieć premierę o 18. Nie zabierajcie mi tej szansy
nie rozumiem tej magii grand championa, sporo ludzi się napala na to piwo i może się zdziwić, że po otwarciu nie bedzie takie dobre jak się spodziewali
Ja sobie spokojnie poczekam i kupie przy jakiejś okazji nie będę specjalnie leciał po jakiegoś grand championaComment
-
No przecież mi chodzi o coś podobnego. Byłem w sklepie, stało na półce, kupiłem kilka butelek. No jak to tak przed premierą?? Złe Tesco Jedną dałem bratu żeby wiedział, że takie piwa też są. Strach się przyznać, że już to piwo wypił. W tym roku i tak jest o wiele mniej krytyki za to, że przyznało się do kupna granda jeszcze przed oficjalną premierą.
Myślę, że magia Grand Championa była, ale minęła jakieś 2, 3 lata temu. Teraz gdy powstało wielu kontraktowców już nie jest niczym szczególnym uwarzenie piwa w browarze w dużej ilości przez piwowara domowego.Comment
Comment