Zamkowy, Dubbel Cieszyński

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • xRoman
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 7

Piwo dostępne także w poznańskim Tesco przy ulicy Mrągowskiej. Zakup możliwy bez najmniejszych przeszkód.

Comment

• barsliw
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.08
      • 289

Ktoś wie czy w Tesco na Kabatach w Warszawie juz jest? IIPA w zeszłym roku tylko tam znalazłem.

Comment

• rivendel
        • 2010.06
        • 262

Macie linka do mapy pubów-piwiarni warki gdzie będzie go można kupić razem z gobletem?
        A, że spytam. W beczkach będzie?
        Last edited by rivendel; 2014-12-02, 21:20.
        Jest wiele sposobów zabijania czasu, ale nikt nie potrafi go wskrzesić

Comment

• Cooper
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6056

Podobno na kontrze ma być zdrapka z kodem umożliwiającym ściągnięcie 3-minutowego trailera najnowszego Star Wars ?
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• yoreck
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.04
            • 526

W Lublinie nie ma,w/g informacji obsługi działu premiera będzie 6.12 o godz. 18.Ciekawe czy na pewno?

Comment

• Komar_Pafnucy
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.08
              • 1114

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel
              Macie linka do mapy pubów-piwiarni warki gdzie będzie go można kupić razem z gobletem?
              A, że spytam. W beczkach będzie?
              Będzie w beczkach, ale czy w Piwiarniach Warki to nie wiem.

Multitap Crawl
              Multitap Crawl na Facebook

"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
              Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."

Comment

• mm1985
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2013.04
                • 30

W Krakowie przy Kapelance nie ma, sprawdzałem wczoraj...

Comment

• seba_gliwice
                  • 2003.10
                  • 374

No tak mi przekazano - od 8:00 ma być już w systemie ... zobaczymy w praktyce !!! Może jeśli nadanoby tej premierze założoną rangę, to z pewnością dotrzymanoby godziny 18:00 ... a tak, Grupa Żywiec nie zapewniła szkła (jak zwykle!!!), więc Tesco nie czuje się w obowiązku zapewnić hostessy i należnej oprawy (z dotrzymaniem godziny 18:00) - przynajmniej w Gliwicach ... i tak dobrze, że trzymają się założenia, że nie wcześniej niż w sobotę ... ja osobiście to doceniam ...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Blackbeard
                  Zatem piwo będzie można nabyć w sobotę o godzinie 08:02? Wydawało mi się, że oficjalna premiera jest tego dnia, lecz niemalże dziesięć godzin później.

Comment

• barsliw
                    • 2013.08
                    • 289

Hostessy, yhmmm. I taniec na rurze a na końcu talon na balon. Ludzie, to nie premiera Ferrari tylko piwa. Z całym szacunkiem dla autora

Comment

• seba_gliwice
                      • 2003.10
                      • 374

Wybacz, ale nie widzę problemu, aby taka oprawa miała miejsce, zwłaszcza, że pamiętam premiery Grand Chapmiona sprzed kilku lat, które odbywały się nie w Tesco, tylko w innej (widomej wszystkim) sieci i porównanie to skutkuje przepastną wręcz różnicą ... Już nie chodzi o zapewnienie hostessy, szkła i degustacji, ale przede wszystkim dotrzymania godziny startu ...

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barsliw
                      Hostessy, yhmmm. I taniec na rurze a na końcu talon na balon. Ludzie, to nie premiera Ferrari tylko piwa. Z całym szacunkiem dla autora

Comment

• kopyr
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2004.06
                        • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
                        Wziąć czajnik, za pomocą pary odkleić kontrę z kodem z innego piwa i do kasy. Żeby wprost nie okraść sklepu należy odkleić kod z piwa droższego

Wbrew pozorom lepiej ukraść. Zamienianie ceny z innego towaru to oszustwo, a to jest zagrożone wyższą karą niż kradzież. Oczywiście w sądzie możesz dowodzić, że zamieniłeś na cenę droższego piwa, ale pewności nie masz, że sąd się do tego przychyli.
                        blog.kopyra.com

Comment

• zigy
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2012.04
                          • 39

Oj tam oj tam z tym przestrzeganiem 18 A dlaczego mi biednemu żuczkowi ma się odebrać szansę otwarcia butelki Grand Championa o 18 u mnie w domu? Dlaczego mam się ściskać w szaleńczym tłumie w kolejce przy kasie w tesco, podczas gdy możni i cała okoliczna śmietanka będzie odszpuntowywać pierwszą beczkę na oficjalnej premierze? Ja też chcę mieć premierę o 18. Nie zabierajcie mi tej szansy

Comment

• baroN1
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2011.08
                            • 181

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zigy
                            Oj tam oj tam z tym przestrzeganiem 18 A dlaczego mi biednemu żuczkowi ma się odebrać szansę otwarcia butelki Grand Championa o 18 u mnie w domu? Dlaczego mam się ściskać w szaleńczym tłumie w kolejce przy kasie w tesco, podczas gdy możni i cała okoliczna śmietanka będzie odszpuntowywać pierwszą beczkę na oficjalnej premierze? Ja też chcę mieć premierę o 18. Nie zabierajcie mi tej szansy
                            tu sie 6.12 ustaw w kolejce o 15 jako 1 i o 18.00 kupisz piwo jako 1... :P

nie rozumiem tej magii grand championa, sporo ludzi się napala na to piwo i może się zdziwić, że po otwarciu nie bedzie takie dobre jak się spodziewali

Ja sobie spokojnie poczekam i kupie przy jakiejś okazji nie będę specjalnie leciał po jakiegoś grand championa

Comment

• zigy
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2012.04
                              • 39

No przecież mi chodzi o coś podobnego. Byłem w sklepie, stało na półce, kupiłem kilka butelek. No jak to tak przed premierą?? Złe Tesco Jedną dałem bratu żeby wiedział, że takie piwa też są. Strach się przyznać, że już to piwo wypił. W tym roku i tak jest o wiele mniej krytyki za to, że przyznało się do kupna granda jeszcze przed oficjalną premierą.

Myślę, że magia Grand Championa była, ale minęła jakieś 2, 3 lata temu. Teraz gdy powstało wielu kontraktowców już nie jest niczym szczególnym uwarzenie piwa w browarze w dużej ilości przez piwowara domowego.

Comment

• Rogerson
                                • 2012.08
                                • 421

Apropo szkła, to pozwoliłem sobie skopiować zdjęcie z oficjalnego profilu sklepu Graf Alkohole z fb, gdzie sprzedaż samego piwa i szkła rozpocznie się 6 grudnia.
                                Attached Files

Comment

Przetwarzanie...