A tak dla odmiany i bardzo nietypowo w poznańskim Tesco na Serbskiej wystawili punktualnie o 18:00 SKANDAL!!!
Zamkowy, Dubbel Cieszyński
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2014-12-06, 20:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Lepszy od wszystkich poprzednich Champion'ów, gorszy od pierwszego. Dobra cena jak za dubbel. Jeśli komuś tak trudno wysłać głupi shaker albo odpisać na mail'a i podać listę sklepów, to ja też mogę palcem nie kiwnąć-kto będzie chciał recenzję, zawsze może ją dostać ode mnie na PW (zajmuje pół strony więc jest rzetelna), a Żywiec dla mnie nic, to ja dla Żywca też. Chamstwu należy wszak przeciwstawiać się wiadomo czymLast edited by Petitpierre; 2014-12-06, 20:06.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mocna herbata, miedź. [5]
Piana: Beżowa, o bardzo rzadkiej konsystencji. Swym wyglądem, czasem utrzymywania się oraz dźwiękiem, który się wydobywa przy jej redukowaniu przypomina coca-colę. [1.5]
Zapach: Średnio intensywny. Dominują aromaty przyprawowe w postaci pieprzu, goździków itp. oraz trochę orzechów. [4]
Smak: Na pierwszym planie również nuty przyprawowe oraz guma balonowa. Zaraz po przełknięciu pojawia się delikatna kwaskowość. Alkohol, jak na 8,5%, dobrze ukryty w smaku, natomiast po przełknięciu delikatnie rozgrzewa. Goryczka niska, zaokrąglona, pasująca do charakteru piwa. [4]
Wysycenie: Trochę za wysokie. [3.5]
Opakowanie: Piękna prosta, czytelna, nieprzeładowana graficznie etykieta. Razem z tą od Kölsch-a, zdecydowanie najładniejsze z całej serii GCh. Dodatkowo jak zawsze bardzo ładne szkło. [5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.825]Last edited by YouPeter; 2014-12-06, 21:10.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
A ja dziś pozwiedzałam miasto i wróciłam do domu z niczym .
Do Drink Hali piwo nie dojechało. Poszliśmy więc do Tesco na Długiej. Tam okazało się, że stoisko alkoholowe obsługuje firma zewnętrzna i nie dotyczą ich żadne promocje Tesco.
Nie odpuściłam - pojechałam do Tesco na Kiełczowskiej. Niestety, tam nikt nie słyszał o takim piwie.Comment
-
A ja dziś pozwiedzałam miasto i wróciłam do domu z niczym .
Do Drink Hali piwo nie dojechało. Poszliśmy więc do Tesco na Długiej. Tam okazało się, że stoisko alkoholowe obsługuje firma zewnętrzna i nie dotyczą ich żadne promocje Tesco.
Nie odpuściłam - pojechałam do Tesco na Kiełczowskiej. Niestety, tam nikt nie słyszał o takim piwie.Last edited by Cwieku666; 2014-12-06, 22:03.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment