Van Pur, Van Pur Beer

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    De Brabandere, Wieze
    darekd
    Tripel 8,5% alk.

De Brabandere to obecna nazwa dawnego browaru Bavik w Bavikhove we Flandrii Zachodniej.
    Jeszcze bardziej pogmatwana jest historia piwa Wieze, które warzone było w browarze Van Roy (znanym również jako Het Anker Wieze) w Wieze we Flandrii Wschodniej, ale browar...
    2024-01-21, 00:13
  • ART
    Ljubljana, Poljanska cesta 22c, San Francisco
    ART
    Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych...
    2023-09-17, 10:32
  • heckler
    Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
    heckler
    Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
    2023-08-30, 08:11
  • heckler
    Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
    heckler
    U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
    2023-06-14, 10:38
  • yavo
    Włochy, Mediolan, Via Ascanio Sforza 63, PicoBrew Station
    yavo
    Pub przy kanałku z ogródkiem, mają wiedeńskie amerykańskie . Dziesięć kranów.

Wiedeń gryzie się z Ameryką, nie polecam.
    ...
    2023-05-13, 19:01
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...