Piwo gotowe do oceny
Słociak, [Genius Loci] Pożytek
Collapse
X
-
Nie jest gotowe, bo nie ma go w bazie Jakieś parametry i styl posiada to piwo?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Wczoraj piłam w ZUPie, jest to żytni porter (angielski), niestety, innych parametrów nie znam, mogę tylko dodać, że było bardzo smaczne (co o tyle mnie dziwi, że przecież zawsze wybrzydzam)Comment
-
Wypiłem wczoraj w Multi Qlti według tablicy 5,5%/14%
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Wypiłem bez większej przyjemności. Piwo podane zdecydowanie za zimne może to miało jakiś wpływ na odbiór ale jak da mnie piwo co najwyżej średnie. W smaku cierpkawe i kwaskowe ale jakoś tak nieprzyjemnie plus odczucie wodnistości.Comment
-
Pierwsze łyki obiecywały wiele, pojawiły się bardzo fajne nuty kawowo-czekoladowo-palone. Niestety po chwili wylazł kwasek i przykrył je (niestety) bardzo skutecznie, pozostał tylko przyjemny palony posmak.
Zawartość alkoholu ( zgodnie z informacją na etykiecie ) to 5,6 % ( zgłosiłem do zmiany).Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
Comment