Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasny, słoty, słomkowy [2]
Piana: Bardzo szybko opada i prawie nic z niej nie zostaje [1.5]
Zapach: Alkohol, słód, słodkość, nieprzyjemny [1.5]
Smak: Słodowy, kwaśny, alkoholowy, minimalne posmaki chmielowe, goryczka szczątkowa lub nawet jej brak, wodniste [1]
Wysycenie: Wysokie, gryzące po prostu do niczego [3]
Opakowanie: Jedynie opakowanie jest bardzo interesujące i ciekawe, przyciąga uwagę jak u Koleżanki piwo_szka z postu #13 [4]
Uwagi: Warka:
07.12.15 14:01
LPL03N/071
ALC. 6% OBJ.
Co to jest za masakra !!! NIGDY WIĘCEJ !!!!!!
MEGA SZCZOCH ! w pięknym opakowaniu, marketing Carlsberga działa wzorowo no i ... CHMIELONE NA ZIMNO Chmielem Polaris hahahaha !!!!
Ludzie nie kupować pod żadnym pozorem nawet w celach degustacji testowej ani kolekcjonerskiej !
Jak to mozliwe, że Koncern Carlsberg wypuszcza taki beznadziejny produkt i robi sobie anty reklamę ? Ja już więcej ich produktów nie kupię.
Pozdrawiam
Moja ocena: [1.525]
Kolor: Jasny, słoty, słomkowy [2]
Piana: Bardzo szybko opada i prawie nic z niej nie zostaje [1.5]
Zapach: Alkohol, słód, słodkość, nieprzyjemny [1.5]
Smak: Słodowy, kwaśny, alkoholowy, minimalne posmaki chmielowe, goryczka szczątkowa lub nawet jej brak, wodniste [1]
Wysycenie: Wysokie, gryzące po prostu do niczego [3]
Opakowanie: Jedynie opakowanie jest bardzo interesujące i ciekawe, przyciąga uwagę jak u Koleżanki piwo_szka z postu #13 [4]
Uwagi: Warka:
07.12.15 14:01
LPL03N/071
ALC. 6% OBJ.
Co to jest za masakra !!! NIGDY WIĘCEJ !!!!!!
MEGA SZCZOCH ! w pięknym opakowaniu, marketing Carlsberga działa wzorowo no i ... CHMIELONE NA ZIMNO Chmielem Polaris hahahaha !!!!
Ludzie nie kupować pod żadnym pozorem nawet w celach degustacji testowej ani kolekcjonerskiej !
Jak to mozliwe, że Koncern Carlsberg wypuszcza taki beznadziejny produkt i robi sobie anty reklamę ? Ja już więcej ich produktów nie kupię.
Pozdrawiam
Moja ocena: [1.525]
Comment