Sprzedawane jako Kazik nie zdradza niemal żadnych cech vienna lager. Wodnistość, "prosta" goryczka, bez skrzywienia, ale można mówić o uderzającej przeciętności.
Jagiełło, Jagiełło Vienna Lager
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Browar z Dolnej Bawarii niedaleko granicy z Czechami
https://schremser.at/produkt/schremser-vienna-ip/
Vienna lager, do chmielenia na zimno dodano Cascade
4,8% alk.
Aromat - bezpośrednio po otwarciu butelki wyraźny chmiel z tonami trawy cytrynowej, po czasie...-
Channel: Austria
-
-
Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...3 Photos-
Channel: Chorwacja
-
-
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Sam lokal...3 Photos-
Channel: Armenia
2025-03-25, 22:19 -
-
Znany i raczej nielubiany
, a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment