Jagiełło, Jagiełło Vienna Lager

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4511

Sprzedawane jako Kazik nie zdradza niemal żadnych cech vienna lager. Wodnistość, "prosta" goryczka, bez skrzywienia, ale można mówić o uderzającej przeciętności.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
      bastion
      Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
      2023-05-24, 20:51
    • darekd
      Schrems, Schremser Vienna I.P.
      darekd
      Browar z Dolnej Bawarii niedaleko granicy z Czechami

https://schremser.at/produkt/schremser-vienna-ip/

Vienna lager, do chmielenia na zimno dodano Cascade
      4,8% alk.

Aromat - bezpośrednio po otwarciu butelki wyraźny chmiel z tonami trawy cytrynowej, po czasie...
      2024-12-05, 17:23
    • bastion
      Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
      bastion
      Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
      Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
      Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
      2022-09-02, 22:32
    • bastion
      Armenia, Erewań, Tamanian 67, T Philosophy.
      bastion
      Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
      Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.

Sam lokal...
      2025-03-25, 22:19
    • Shedao
      Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
      Shedao
      Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
      W samym browarze mamy całkiem...
      2025-01-07, 14:39
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...