14 Plato, alko 5,7%, IBU 60. Piwo z Częstochowy 
Piana - początek piana średnia potem cieniutka warstewka i spory lejsing.
Barwa - czerwonawy, ciemniejszy bursztyn.
Gaz - średni.
Aromat - karmel, maggi.
Smak - słodkawe, gorzkawe, karmelowe. Goryczka średnia. Cytrusowość bardzo słabo wychodzi z pod efektu "maggi"
Jak to piwo dotrzyma przez całe lato do 15.10.15 jeżeli już jest sos sojowy!?
Jedyny plus to dobrze dopracowana metryczka.

Piana - początek piana średnia potem cieniutka warstewka i spory lejsing.
Barwa - czerwonawy, ciemniejszy bursztyn.
Gaz - średni.
Aromat - karmel, maggi.
Smak - słodkawe, gorzkawe, karmelowe. Goryczka średnia. Cytrusowość bardzo słabo wychodzi z pod efektu "maggi"

Jak to piwo dotrzyma przez całe lato do 15.10.15 jeżeli już jest sos sojowy!?
Jedyny plus to dobrze dopracowana metryczka.
Comment