Van Pur, Cechowe Brown Ale

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2313

U mnie kartony z Pszenicznym, Stoutem, Brown Ale rzucone w alejkę promocyjną bez przypisanej ceny.
    Na kasie wybiło 1.49 za Brown Ale.
    Van Pur wyzbywa się zapasów na koniec roku czy jak?

Comment

• dlugas
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.04
      • 4014

Przecenili znowu kilka kartonów Brown ale i pszenicy
      no i "stoutu"
      Kupiłem brązowe i złote
      Czarne haribo jest zbyt słodkie i byle jakie

Cena 1,49zł za butelkę

O dziwo jak w ubiegłym roku ten brown ale nawet mi smakował i był całkiem znośny. To obecnie faktycznie jest bardzo wodnisty, głównie pusto karmelowy. Po zabełtaniu oprócz karmelu wychodzi nuta siarkowa. Coś pomiędzy gotowanym kalafiorem i kapustą w połączeniu z rurami kanalizacyjnymi. Nie jest to jakieś ogromne, ale lepiej nie bełtać i niuchać.
      Dość ostre w odbiorze, takie wodnisto-byle jakie.
      Za 3zł nie warto nawet na nie patrzeć
      Za 1,49zł od biedy ujdzie bo lepsze to i tak niż harnaś,tatra czy choćby 2x3 droższy heniek.
      Lepiej jednak nie kupować trzech sztuk brown ale a kupić coś konkretniejszego z regionalnych.
      Google Zdjęcia - wypite piwa PL [brak częstych aktualizacji]
      Instagram [zawsze świeże zdjęcia, nie zawsze świeże piwa]
      FaceBook -To co na Instagramie, tylko że na FB

Comment

• Pivotal
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2013.05
        • 671

Ocena z ARTomatu

Kolor: Mocny herbaciany brąz, przejrzyste z drobinkami. [3.5]
        Piana: Beżowa, poniżej średniej, nietrwała, nie znika całkowicie... do końca pozostała gruba obwódka. [3]
        Zapach: Karmelowy, słodów palonych, świeżo upieczonego ciasta. Z butelki można było wyczuć lekkie akcenty owocowe i ziołowe. [3]
        Smak: Karmelu, słodów palonych, orzechów, ciasta. Uczucie gorzkawości pod wargami. [3.5]
        Wysycenie: Powyżej średniej, do końca. [5]
        Opakowanie: Okej, może być... nie odstrasza od kupna. Mamy na ecie pełny skład, ekstrakt, kapsel był czarny, niestety. [3]
        Uwagi: Warka do 10.06.2016, wypite 26.03'16. W smaku żadnej Ameryki nie odkryłem... goryczka pochodzi od słodów palonych. Ogólnie może być. Pod koniec września zapłaciłem 1.49,- :-) **163**

Moja ocena: [3.325]

Comment

Przetwarzanie...
        X