Piwo gotowe do oceny
Słociak, Dark Angel
Collapse
X
-
Słociak, Dark Angel
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemny brunatny, zmętniony. [4]
Piana: bardzo obfita, drobnopęcherzykowa, szybko się dziurawi, ale jest w miarę trwała. [3.5]
Zapach: wyraźne aromaty palonych słodów, czekolada mleczna, kakao, kawa i delikatna paloność. [4]
Smak: kwas, pytanie tylko czy to od palonych słodów, są też jakieś nuty palonych słodów, trochę kawy, kakao, laktozy za bardzo nie czuć. [2]
Wysycenie: w kierunku wysokiego, szczypie w język. [3.5]
Opakowanie: grafika może być, skład jest. [4]
Uwagi: warka do 15.07.2015.
Moja ocena: [3.125]Last edited by rafael52; 2015-06-24, 23:39.
-
-
Nie wiem czy to ten sam stout co piłem dzś. Jeśli tak to jedno słowo go opissze: KOSZMAR!!! Najgorsze z piw próbowanych z kranu w browarze dziś. Jeśli piwowar chce sie dowidzieć jak w Polsce uważyć prawdziwego angielskiego to polecam mu wycieczke do T.E.A. Time w Krakowie .Ultima forsan
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mrkowal Wyświetlenie odpowiedzi(...) Jeśli piwowar chce sie dowidzieć jak w Polsce uważyć prawdziwego angielskiego to polecam mu wycieczke do T.E.A. Time w Krakowie .Mors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mrkowal Wyświetlenie odpowiedziJeśli piwowar chce sie dowidzieć jak w Polsce uważyć prawdziwego angielskiego to polecam mu wycieczke do T.E.A. Time w Krakowie .Last edited by ART; 2015-08-27, 07:14.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment