Piwo gotowe do oceny
Nepomucen, Saison
Collapse
X
-
Nepomucen, Saison
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty zamglony. [4]
Piana: Brudnobiała, drobna, średniowysoka, nietrwała. [3]
Zapach: Owoce. Cytrusy. I nie tylko. Sosnowe tło (kumpel się spierał, że to czarny bez, ale on wszędzie czuje czarny bez ). [4]
Smak: Sosnowa goryczka intensywna. Daleko w tle owoce. Jak dla mnie, ta równowaga trochę zbyt przesunięta. [3.5]
Wysycenie: Niezbyt wysokie. I bardzo dobrze. [4]
Opakowanie: Goły pokal w Hoppiness. Szału nie czyni... Za tę kasę. [3]
Uwagi: Jak na któryś z sezonów, pitych w tym sezonie, to ten sezon słabo do mnie przemówił.
Moja ocena: [3.65]
-
-
czasami warto kumpli słuchać Brawo dla kumpla. Tak, był dodany kwiat czarnego, leśnego, dzikiego bzuMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziczasami warto kumpli słuchać Brawo dla kumpla. Tak, był dodany kwiat czarnego, leśnego, dzikiego bzu
Comment
-
-
aromat: lekko belgijski
kolor: złoty, klarowny
piana: mała
smak: smakuje jak przeciętny belgian blonde. Żadnych smaków owocowych. Wysokie nasycenie. Lekka goryczka. Daleko mu do belgijskich saisonów. Czuć wyraźną belgijską nutę, ale piwo jest słabe.
5/10
Comment
-
Comment