Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, [Hopster] Mayama AIPA
Collapse
X
-
Wąsosz, [Hopster] Mayama AIPA
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasny bursztyn, opalizujący [4.5]
Piana: Bardzo trwała, drobnopęcherzykowata, pozostawia ładny "lacing" na szkle. Utrzymuje się do końca [5]
Zapach: Przyjemny, sosna, tropiki trochę karmelu [4.5]
Smak: Goryczka na przyzwoitym poziomie+ cytrusy, las, karmel. Jest dobrze. [4.5]
Wysycenie: Umiarkowane, ale tak właśnie lubię. Nie daje po nochu i nie beka się co chwilę. [4.5]
Opakowanie: Tu jest bardzo przyjemnie dla oka.
Słońce, palmy, plaża. Typowo letnia eta. Kontra z ogólnym składem. Brak rodzai zastosowanych chmieli. [4.5]
Uwagi: Zakupione w szczecińskim Elysium. Sprzedawca potwierdził, że to ich projekt. Piwo bardzo sesyjne. Na pewno do powtórzenia
Moja ocena: [4.55]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Pomarańczowy z odcieniem czerwonym, zmętnione. [3.5]
Piana: Niechętna do współpracy. Lacing ok. [3.5]
Zapach: DMS z lekką "Ameryką". [2.5]
Smak: Porządne chmiele próbują przykryć DMS ale nie wyrabiają. Goryczka miesza się z obierkami i gotowanym mięsem. [2.5]
Wysycenie: Średnie. [3.5]
Opakowanie: Nawet niezła prostota piktogramowa... szkoda że narazie piwo słabe. [3.5]
Uwagi: Szybko piwa od nich dostają po nerach... w konsekwencji nasze nery też dostają konspekt testowy. No cóż taki klimat. Równoważę "słodką" ocenę poprzednika chwilą prawdy... w dniu 14.03.2016 zawartość butelki zniszczy ten łez padół.
Moja ocena: [2.75]Last edited by Javox; 2015-09-25, 23:00.
Comment
-
Comment