Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Połczyn-Zdrój, Odrzańskie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dyczkin
    Grybów, Odrzańskie
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2013-12-15, 20:54
  • Jerzy1960
    Browar Bobrowice i Konotop (powiat Krosno Odrzańskie)
    Jerzy1960
    W "REPATRIANT" Ilustrowany Tygodnik Informacyjny Rok II Warszawa 19 lutego 1946 roku Nr 7 (14) znalazłem informację: "PORADNIK DLA POSZUKUJĄCYCH PRACY ... POW. KROSNO ... W Bobrowej Górze pow. Krosno: kierowników nie mają dotychczas gorzelnia, browar, młyn wodny, fabryka i rozlewnia...
    2007-09-22, 22:51
  • nymons
    2016.05.25 - O piwie przy piwie #02 (Kraków)
    nymons
    Tuż przed długim weekendem Małopolski Oddział Terenowy PSPD zapraszama na kolejne spotkanie z cyklu "O piwie, przy piwie".
    Myślą przewodnią na to spotkanie (ale nie jedyną) będą piwa lekkie i sesyjne. Piwa, które można wypić przy koszeniu trawy, a słoneczko grzejące...
    2016-04-27, 13:42
  • crimson11
    Toporów
    crimson11
    Witam ponownie!
    Znowu mam pewne watpliwości,mianowicie tym razem chodzi o etykiety z Toporowa:

Po pierwsze skąd wiadomo że to jest Toporów,nie udało mi się znaleźć że Topper=Toporów
    po drugie jeżeli rzeczywiście jest to Toporów to który???
    z tego co...
    2002-11-30, 15:25
  • ushi
    Podnoszenie temperatury pod koniec fermentacji
    ushi
    Witam!
    Mam pytanie odnośnie podnoszenia temperatury pod koniec fermentacji. W opisie drożdży Czech pils jest zaznaczone, że odnoszą korzyści z podniesienia temp. do górnego zakresu tj.14*C na 1 dobę celem pozbycia się związków siarki. Co osiągnę przez zastosowanie tego zabiegu? Czy...
    2011-03-19, 09:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...