Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnomiedziany, z lekkimi rubinowymi refleksami; [4.5]
Piana: Kremowa, drobnopęcherzykowata, średniotrwała; [3.5]
Zapach: Zapach czerwonego, wytrawnego wina, nuta porzeczkowa, wiśniowa, delikatny pieprz; [4]
Smak: Połączenie elementów winno wytrawnych z górnofermenatcyjnymi elementami belgijskimi, solidny kwasek, przyprawy, niedojrzałe czerwone winogrona, w sumie bardzo ciekawe; [4]
Wysycenie: Niezbyt duże, pasuje do piwa; [4.5]
Opakowanie: Etykieta w stylu cieszyńskich, dedykowany kapsel; [4.5]
Uwagi: Oceny użytkowników, którzy nie lubią takiego piwa, dlatego bo nie, wpływają na krzywdzący obraz trunku. Na pewno nie jest to piwo dla każdego, ale polecam miłośnikom kwasów i ciekawskim poszukiwaczom inności. Jak dla mnie smaczne.
Moja ocena: [4.025]
Kolor: Ciemnomiedziany, z lekkimi rubinowymi refleksami; [4.5]
Piana: Kremowa, drobnopęcherzykowata, średniotrwała; [3.5]
Zapach: Zapach czerwonego, wytrawnego wina, nuta porzeczkowa, wiśniowa, delikatny pieprz; [4]
Smak: Połączenie elementów winno wytrawnych z górnofermenatcyjnymi elementami belgijskimi, solidny kwasek, przyprawy, niedojrzałe czerwone winogrona, w sumie bardzo ciekawe; [4]
Wysycenie: Niezbyt duże, pasuje do piwa; [4.5]
Opakowanie: Etykieta w stylu cieszyńskich, dedykowany kapsel; [4.5]
Uwagi: Oceny użytkowników, którzy nie lubią takiego piwa, dlatego bo nie, wpływają na krzywdzący obraz trunku. Na pewno nie jest to piwo dla każdego, ale polecam miłośnikom kwasów i ciekawskim poszukiwaczom inności. Jak dla mnie smaczne.
Moja ocena: [4.025]
Comment