Pracownia Piwa, 22

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

    Pracownia Piwa, 22

    Piwo gotowe do oceny
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

    Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • meszek0009
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2014.04
    • 247

    #2
    Ocena z ARTomatu

    Kolor: Miedziany, prawie klarowny. [4.5]
    Piana: Srednio wysoka, biała, drobna, redukuje się do pełnej warstewki, średni lacing. [4]
    Zapach: Żółte owoce, dojrzały melon, arbuz, liczi. Oprócz tego toffee słodowość, prawie jak w barley wine. W tle odświeżający żywiczny aromat. [5]
    Smak: Po wzięciu łyka mamy toffee słodycz i sporą pełnię - piwo jest oblepiające, ale nie zaklejające. Po chwili do głosu dochodzi bardzo konkretna goryczka, jest mocarna ale okiełznana tą słodyczą. Wszystko współgra. Owoce i żywica z aromatu są tez w smaku. Pyszne. [5]
    Wysycenie: Średnie. Optymalne, zwiększa pijalność. [4.5]
    Opakowanie: Ok. [5]
    Uwagi: Po prostu - chapeau bas Panowie z Pracowni.

    Moja ocena: [4.85]

    Comment

    • Dzoshu
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.12
      • 496

      #3
      Ocena z ARTomatu

      Kolor: Złoty, zamglone. [4]
      Piana: Gęsta, oblepia szkło, długo się utrzymuje. [4.5]
      Zapach: Słodkie jasne owoce, żywica, winogrona, wysoka słodowość. [4]
      Smak: Gęste, słodkie. Chmielowo-owocowy charakter. Goryczka wysoka, długa, żywiczna. [4]
      Wysycenie: Niskie, OK. [4.5]
      Opakowanie: W miarę dokładny skład, minimalistyczna eta. [4]
      Uwagi: Warka 20.07.16 Bardzo fajne IIPA. Trochę za wysoka goryczka jak na moje gusta ale ma swój urok.

      Moja ocena: [4.075]
      Attached Files
      Last edited by Dzoshu; 2016-02-11, 21:59.

      Comment

      Przetwarzanie...
      X