Piwo gotowe do oceny
Marysia, [Tattooed Beer] Black Witch
Collapse
X
-
Marysia, [Tattooed Beer] Black Witch
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: czarno-brązowy...o ile może być taki kolor ale całkowita czerń to to na pewno nie jest [4]
Piana: bezowa, drobna, miernota, sierotka, po nalaniu coś było ale w ciągu minuty została tylko mizerna obwódka wokół szkła [2]
Zapach: słaby, słabej kawy i odrobiny czekolady [3]
Smak: treściwośc w czasie picia zanika na rzecz wodnistość, a smak to głównie rozwodniona kawa, nuta gorzkiej czekolady, może coś co mogło przypominać suszoną śliwkę, w tle do tego lekka paloność [2.5]
Wysycenie: zdecydowanie za mało [2.5]
Opakowanie: etykieta to najładniejsza rzecz w piwie, gładki kapsel [4.5]
Uwagi: Nie chce mi się komentować czegoś na co szkoda czasu na komentarz, miernota i tyle w temacie
Moja ocena: [2.8]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Wot i ciekawostka.
Podczas odklejania etykiety okazało się, że są na butelce naklejone dwie.
Pod spodem, z datą przydatności do spożycia do stycznia, na nią równo naklejona z terminem przydatności do połowy marca.
Nowy sposób na pozbycia się piw, które nie zeszły?
Dla mnie jest to najzwyczajniejsze oszustwoLast edited by becik; 2016-04-15, 10:47.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment