Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, [Kraftwerk][Humalove] Canis Lupus
Collapse
X
-
Wąsosz, [Kraftwerk][Humalove] Canis Lupus
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Panie takie teraz nazwy długie że sie niemieszczo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Brunatny, prawie nieprzejrzyste. [4]
Piana: Wymuszona, szybko się dziurawi i opada do zera. [3]
Zapach: Bardzo wyraźna kawa i dym, lekka nutka przyprawowa. Przyjemny, czysty. [4]
Smak: Wodniste, mało ciała, cierpkawe na wstępie. Lekka paloność i kawa. Goryczka raczej niska, tytoniowo - popiołowa, przyprawowy finisz. Smakuje trochę jak niedopita, wczorajsza, słaba kawa. Kokosa nie czuć w żadnej postaci. [3]
Wysycenie: Niskie, OK. [4.5]
Opakowanie: Fajna etykieta, dokładny skład. [4.5]
Uwagi: Warka 17.08.16 Wodniste, pijalne. lekkie. Niby nie wadliwe ale jakieś takie bez wyrazu - nie tego się spodziewałem.
Moja ocena: [3.55]Last edited by Dzoshu; 2016-03-08, 22:44.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnobrunatny/czarny, nieprzejrzysty. [4]
Piana: Średnia, ale jak na coli, błyskawicznie opada. [2.5]
Zapach: Kawowy, lekko likierowy, niezbyt silny. [3.5]
Smak: Kawowy, opiekany, kwaskowy, palony, goryczka niska/średnia palona. [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Ok, ładny wilk. Kapsel golas. [4]
Uwagi: Średnie piwo, bez wad, ale nie zachwyca. Zapach słaby, piana znika po kilku sekundach. W smaku dominuje głównie kawa, szkoda, że podbudowa słodowa nie jest zbyt urozmaicona. Raczej wytrawne.
Moja ocena: [3.675]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Brązowy. [4]
Piana: Beżowa, bardzo drobna, niezbyt wysoka i niezbyt trwała. [3]
Zapach: Kawa, zboże, słód, lekkie suszone owoce i ślad popiołu. [4]
Smak: Kawa, posmak czekolady, suszone śliwki. Żyta nie czuję... [3.5]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Wilk to magiczne zwierzę, ale to już kolejne piwo z tym futrzakiem. Czas na łosie, bobry i kuny. Żubrom dziękujemy .
Minus za infantylną literaturę na ecie - po co...? [3.5]
Uwagi: Mocarstwowa nazwa, jakaś kooperacja, a ja i tak wolę "zwykły" porter bałtycki .
Moja ocena: [3.675]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Brunatny, prawie czarny. [4]
Piana: Piana? Jaka piana? 2 mm, 3 sekundy, później nic, null, zero. Toż to już Pepsi czy inna cola mają lepszą czapę. [1.5]
Zapach: Słodki, kawowy, lekko karmelowy. W tle przewijają się aromaty owocowe i palone. Jest dobrze. [4]
Smak: Kawa jest, posmak czekoladowo-karmelowy też, lekka paloność i owoce w tle. Żadnych nieprzyjemności na pierwszy rzut języka nie ma, ale i tak na pierwszy plan wybija się... pustka. Piwo jest zaskakująco wodniste, na czym w sumie traci bogata paleta smaków, jaka się tam gdzieś pośród tej pustki pałęta. Niestety, ale pije się je ze średnią satysfakcją, by nie rzec, że obojętnie. [3.5]
Wysycenie: Średnie. Może gdyby było ociupinkę wyższe, to jakoś ukryłoby smakową czarną dziurę? [4]
Opakowanie: Komplet informacji, dykteryjka fajna, etykieta bardzo mi się podoba. Kapsel niestety czarny golas. [5]
Uwagi: 17/08/2016
Jak dla mnie zmarnowany potencjał.
Moja ocena: [3.6]So let it be written | So let it be done | To kill the first born pharaoh son | I'm creeping death! | Come crawling faster | Obey your master | Your life burns faster | Obey your master | Master!
Comment
-
Comment