Stanley, Achilles

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Wypiłem w czasie pobytu na Mini Zlocie i powiem ,że jestem w szoku.Piwko naprawdę dobre- mimo wcześniejszych doświadczeńNie ocenię,ale jestem w szoku in plus.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Właśnie spożywam to piwko i stwierdzam dużą poprawę w porównaniu do moich wcześniejszych doswiadczeń. Piana po nalaniu obfita, gaz słabiutki, spokojnie można wypić.
      Na etykiecie ani słowa o Chojnowie, tylko adres łódzki spółki. W moim ezemplarzu krawatka uciekła sporo w prawo, w odniesieniu do etykiety. Kapsel uniwersalny, biały Polskie Piwo.
      Może jeszcze dzisiaj wypróbuję inny chojnowski wyrób, "18".

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 01:47
      • dyczkin
        Stary Kraków, Stanley
        dyczkin
        Piwo gotowe do oceny
        2016-11-07, 17:28
      • ART
        Piwo roku 2005 - piwa do sprawdzenia - czyli ktokolwiek widział ktokolwiek wie :)
        ART
        wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was.

Albeertos dokonał już mrówczej roboty w postaci sprawdzenia aktualności częsci listy piw, z której będziemy wybierać nasze typy na piwo roku 2005 w różnych kategoriach....
        2005-12-29, 17:29
      • Misiekk
        Stanley, Odys
        Misiekk
        Zakupione w dosyć ciekawym sklepiku o nazwie Calsberg ale to ma być o piwie (kupiłem trzy różne piwa z Chojnowa).

Stanley - Browar Chojnów
        Tradycyjna nasza butelczyna o pojemności 0,5 l w cenie 1,25zł.
        Na etykiecie napisane ODYS Export Bier
        Zawartość alk....
        2001-12-07, 21:02
      • adam16
        Stanley, Rocer Beer
        adam16
        Stanley, Rocer Beer
        Piwo robione dla Cello & Celli Co.
        Butelka euro 0,5l. Eks.:13%; alk.:5,5%
        Był ktoś z Was w kurnej chacie? Czemu o to pytam? A bo zapach tego piwa kojarzy mi się z kurną chatą właśnie. Gdyby popodgryzać taką chatę to pewnie i smakowałaby jak to...
        2003-12-27, 16:38
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...