Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, [Rebelia] Coffee Break
Collapse
X
-
Wąsosz, [Rebelia] Coffee Break
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Kolor kompotu śliwkowego, mętny [3.5]
Piana: Szczątkowa [2]
Zapach: Stonowana mieszanka kawy, słodu. Chyba wyczułem również chmiele. Niecodzienny i przyjemny. [4]
Smak: Delikatna kawa, bardzo szybko kontrowana słodowością. Na końcu pojawia się subtelna chmielowa goryczka. Wszystko harmonijnie się komponuje i przyjemnie pije [4.5]
Wysycenie: Ciut za niskie [4]
Opakowanie: Takie Rebeliowe. Na plus pełny skład, na minus goły kapselek. [4.5]
Uwagi: Fajne piwo z kawą, takie "inne" od pozostałych mi znanych piw w tym stylu. Chętnie do niego wrócę.
Moja ocena: [4]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: brudno-brązowy [3]
Piana: beżowa, średnia, dość szybko się rozwarstwia i opada [2.5]
Zapach: lekki, karmelowo-owocowy [3.5]
Smak: dość treściwe choć momentami se rozwadnia, goryczka wyraźna jest, owocowy posmak jest, leciutki karmel, a gdzie ta kawa, gdzie posmak kawy który est w tytule piwa? Całkowity brak, pod koniec mocniejszy akcent sodowo-owocowy [3]
Wysycenie: trochę za duże [4]
Opakowanie: prosta etykieta, średnio mi się podoba, gładki kapsel [3.5]
Uwagi: przeciętniak ale do wypicia
Moja ocena: [3.2]Last edited by becik; 2020-07-23, 18:54.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment