Piwo gotowe do oceny
Warka, Dziki Sad
Collapse
X
-
Warka, Dziki Sad
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Słomka, klarowne. [4.5]
Piana: Bardzo krótka, niczym mózgi naszych Umiłowanych Przywódców. Praktycznie brak piany, czegoś takiego w piwie nie pamiętam... [1]
Zapach: Natychmiast po otwarciu uderza w nos intensywne jabłko. Nie jest sztuczne, jest naturalne i świeże, ale zabija wszystko. To nie jest piwo jeśli chodzi o aromat. [2.5]
Smak: Słodki napój z lekkim cydrem. Jabłko ponownie dominuje. Zero goryczki i chmielu. Nawet cydrowego kwasku mało... [1.5]
Wysycenie: Wysokie, niczym kieszenie naszych Umiłowanych Przywódców. [3]
Opakowanie: Na etykiecie czytam, że jest to charakter piwa i smak cydru. Tylko z tym drugim się zgadzam. Przezroczysta butelka 400 ml z zadziwiająco pełnym składem na krawatce. [3.5]
Uwagi: Dziki Sad ma dużo wspólnego z cydrem, jednak jest za słodki. Natomiast nie ma praktycznie nic z piwa... To dla mnie nie jest piwo, chociaż tak się deklaruje ( nie ma banderoli na kapslu).
Napój jest z datą do 12.11.2016.
Moja ocena: [2.125]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziPiana: Bardzo krótka, niczym mózgi naszych Umiłowanych Przywódców.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki Wyświetlenie odpowiedziUwagi: Dziki Sad ma dużo wspólnego z cydrem, jednak jest za słodki. Natomiast nie ma praktycznie nic z piwa... To dla mnie nie jest piwo, chociaż tak się deklaruje ( nie ma banderoli na kapslu).
Moja ocena: [2.125]
Comment
-
Comment