Kolor: złocisty [5] Piana: duże pęcherze i bąble, szybko opadają do jakichś marnych resztek [2] Zapach: pigwowo-landrynkowy [2.5] Smak: dość wodniste, smak to gorzkawy posmak pigwy, tak wykręcający, że jeden łyk zniechęcił mnie do picia, poza tym lekko słodkawe, słabo wyczuwalna zbożowa baza [2] Wysycenie: zbyt duże [3.5] Opakowanie: etykieta w typie Tenczynka, firmowy kapsel [4] Uwagi: Kolejny jak dla mnie chybiony pomysł na piwo aromatyzowane, mi zupełnie nie leży i nie pasuje co nie znaczy, ze ta potwora nie znajdzie swojego amatora
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2016-07-18, 19:57.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Otwarty parę miesięcy temu jeden z punktów dystrybucji Tenczynka. Drugi w Podgórzu po drugiej stronie mostu. Piwa marki Tenczynek, Buh oraz Doctor Brew. Nie znam cen, bo przejazdem byłem.
Piana - większa na początku potem gruba warstwa.
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony żółto-pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, ziołowość i żywiczność....
Comment