Piwo gotowe do oceny
Osowa Góra, Bydgoski APAcz
Collapse
X
-
Osowa Góra, Bydgoski APAcz
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasno złoty, lekko zmętniony. [4.5]
Piana: biała, wysoka, gęsta, drobne pęcherzyki, dość trwała, zostawia ślady na szkle. [4.5]
Zapach: średnio intensywny, owoce tropikalne, cytrusy, zioła i lekka słodowość. [3.5]
Smak: dość mocna, lekko zalegająca goryczka, zioła, żywica, cytrusy i lekka słodowość. Piwo jak na APA troche przyciężkawe. [3.5]
Wysycenie: średnie. [5]
Opakowanie: rysunkowa etykieta, niezbyt interesująca, firmowy kapsel, podany pełny składi podstawowe informacje. [3.5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.725]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty, lekko przymglony. [4.5]
Piana: Średnio obfita, jasna, drobne pęcherzyki, średnio trwała, ładnie zdobi szkło. [4]
Zapach: Słodowo-karmelowy, do tego miszmasz słodko-kwaśnych owoców tropikalnych, cytrusów i kwiatów - trochę się to wszystko zlewa, ale ogółem jest przyjemny i całkiem intensywny. [3.5]
Smak: Dość słodkie, umiarkowanie słodowe z akcentami karmelowymi, owoce tropikalne, średnia goryczka cytrusowo-zestowo-ziołowa, średnio długa, całkiem pełne jak na ten balling. [3.5]
Wysycenie: Średnio-niskie - mogłoby być wyższe. [3.5]
Opakowanie: Ładna, czytelna etykieta, komplet informacji. Brakuje tylko firmowego kapsla. [4.5]
Uwagi: Całkiem smaczne APA, choć jak dla mnie za słodkie, przez co wydaje się dość ciężkie, prócz tego jest w porządku. Warka do 20.08.2017
Moja ocena: [3.65]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Zgaszony jasnozłoty, lekko zamglony. [3.5]
Piana: Biała, bardzo drobna, dość wysoka i całkiem trwała. [4]
Zapach: Słód, delikatne przyprawy i akcent słodkich cytrusów. [4]
Smak: Lekko tępawa goryczka, tło słodowe, minimalny posmak cytrusów. [3.5]
Wysycenie: Średnie, OK. [4]
Opakowanie: Charakterystyczna, nieco naiwna, czerwona eta. [3.5]
Uwagi: Info dla kolegów z Torunia: to piwo to APA, ale taka... trochę z Bydgoszczy .
Moja ocena: [3.75]
Comment
-
Comment