Wąsosz, [Perun] Prototyp Sour - Kwaśne i niedobre

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
    23-25.07.2021, Rzeszów, V Rzeszowski Festiwal Piwa
    Petitpierre
    Mogło dojść do tego, że go w ogóle nie będzie, więc nawet jak opóźniony, dobrze, że udało się zorganizować. 14 browarów, bardzo duży wybór piw, w myśl zasady "dla każdego coś miłego", wydzielona strefa festiwalowa, ze stołami, krzesłami, wszystko git. Ponieważ dużo...
    2021-07-24, 08:50
  • e-prezes
    Perun, Mamuna
    e-prezes
    9,5% alk., 24 blg, butelka 330 ml. cena ok 15 PLN.

Były dwie edycje (wymrażana 11,5% alk. i ta), ale to już resztówki po sklepach z tego browaru. Samo piwo miało premierę pod koniec roku, kiedy było już wiadomo, że rezygnują z działalności. Może dlatego sprawia wrażenie niedoleżakowanego....
    2023-04-22, 09:49
  • e-prezes
    Wąsosz, Rarytasy z Roztocza Pils
    e-prezes
    Osada Basznia Dolna na Roztoczu od wakacji 2022 roku oferuje pod swoją marką "Rarytasy z Roztocza" 4 piwa z Wasosza. To akurat na FB ma opisany alk. na poziomie 4,5%, więc to zapewne jakaś mało wymyślna 10°-tka. Etykieta jedna na wszystkie piwa, jak na zdjęciu poniżej. Do tego flamastrem...
    2023-02-01, 11:48
  • e-prezes
    Wąsosz (?), Wawelskie AIPA
    e-prezes
    Piwo dystrybuowane wokół Krakowa i w nim zapewne przez podmiot/hurtownię z Krakowa. Są dedykowane szklanki. Tu wyłapane w lecie pod miastem w Zielonkach.

Generalnie cieszy mnie to, że nie tylko mierne piwa są oferowane w lokalach gastro poza centrum miasta. Ja byłem dość mocno...
    2023-01-29, 17:02
  • dyczkin
    Wąsosz, [Perun] Fenix
    dyczkin
    Piwo gotowe do oceny
    2017-01-29, 19:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...