Kolor: Jasnozłoty zamglony. [4] Piana: Biała, drobna, średniowysoka i nietrwała. [3] Zapach: Cytrusy, sosna, ślad chmielu. [3.5] Smak: Dość przytłaczająca goryczka z posmakiem cytrusowym, umiarkowana oleistość, ślad karmelu. [3.5] Wysycenie: Średnie, chyba OK. [4] Opakowanie: Blondyna w szortach na plaży, styl komiksów z kpt. Żbikiem , wszystko, łącznie z tłem świadomie (?) przerysowane. Info o produkcie wegańskim, jakieś bzdety o uldze . [4] Uwagi: Pewnie jest to sesyjne IPA, bo w trakcie sesji goryczka łagodnieje...
Jakoś nigdy specjalnie nie kręciły mnie wydziarane dziewuchy .
Kolor: Delikatnie zamglony bursztyn. [4.5] Piana: Niezbyt wysoka, kremowa, drobnopęcherzykowa, średnio trwała, słabo zdobi szkło. [3] Zapach: Ziołowy, jest też coś pochodnego od owoców tropikalnych - jakby mango, a konkretniej skórka mango, niezbyt intensywny, ale ogólnie w porządku. [3.5] Smak: Umiarkowana słodowość typu pale ale z lekkim dodatkiem karmelu, ziołowe, skórka mango, delikatnie cytrusowe, trochę ponad goryczka średnia, lekkie, ale nie wodniste. [4] Wysycenie: Lekko ponad średnie - pasuje. [4] Opakowanie: Całkiem ładna i czytelna etykieta, komplet informacji. [4] Uwagi: Jak dla mnie to bardziej APA niż session IPA, ale i tak piwo jest smaczne. Warka do 28.02.2017.
Pszenica z sokiem z mango.
Ekstrakt 13.0*, alko 5.0%.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, multiwitamina, stary Bobofruit (taki z PRL-u).
Smak...
Piana - większa startowa, potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - zamglony żółty.
Gaz - średni.
Aromat - cytrusy, liczi i mango i nuta jakby pokrzywy.
Smak - słodkawe i więcej z czasem. cytrusy,...
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
Hazy IPA z alko 5.5%
Chmiele: El Dorado, Azacca, Columbus.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - cytrusy, ananas, mango, pomarańcza.
Smak...
Comment