Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Wyświetlenie odpowiedzi
Zamkowy, Porter ze szwestką Jubileuszowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziChyba nawet szans nie będziesz miał, bo w moim Tesco, po tej promocji, śladu już nie ma po tych tubach .
Dzisiaj sprawdzę. Mocno to schowali, do tego w sobotę jeszcze nie było żadnej cenówki.
To info rozsiewa się (m.in. ja rozsiewam) zatem u mnie tylko pocztą pantoflową lub poprzez bbiz :]
Ale czy to piwo jest warte ponowienia zakupu to nie wiem. Jeszcze nie piłem i pomimo, że uwielbiam portery to szczerze w to wątpię, że skuszę na ponowienie zakupu
I rozmawiajmy o tym w odpowiednim to tego wątku czyli promocje piwne lub ich komentarzeLast edited by dlugas; 2017-06-26, 09:54.
Comment
-
-
Dałem się podpuścić i pojechałem do Bydgoszczy, a tam półki uginały się pod Porterem 170 za 59,...
Były chociaż Żywiecki Porter i APA za 2,99 - do sprawdzenia miejsce uwarzenia portera.
PS (OT)
Zrozumiałem, dlaczego klienci narzekają na Tesco - trzy kasy czynne i kolejki na dłuuuuuuuugie czekanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika telek Wyświetlenie odpowiedziDałem się podpuścić i pojechałem do Bydgoszczy, a tam półki uginały się pod Porterem 170 za 59,...
Były chociaż Żywiecki Porter i APA za 2,99 - do sprawdzenia miejsce uwarzenia portera.
PS (OT)
Zrozumiałem, dlaczego klienci narzekają na Tesco - trzy kasy czynne i kolejki na dłuuuuuuuugie czekanie.
A długie kolejki są bo pracowników kilka na tak wielki sklep.
Inni inwestują w agencyjnych a tesco w wkur... klientów :]
ja się już przyzwyczaiłem i do tego wiem w jakiś godzinach tam nie chodzić
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Czarne. [5]
Piana: Bardzo ładna, obfita, trwała, zabarwiona piana [5]
Zapach: Bardzo nalewkowe, ostre, słodkie aromaty owocowo-alkoholowe, brak paloności. [3]
Smak: Nalewkowe, alkoholowe, zbyt słodkie, brak gorączki. [2.5]
Wysycenie: Umiarkowane. [5]
Opakowanie: Bardzo ładna tuba [5]
Uwagi:
Moja ocena: [3.3]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika telek Wyświetlenie odpowiedziSmak:........ brak gorączki. [2.5]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzico to jest ?
Comment
-
-
AAa zapomniałem o słowniku, który zanim się nauczy, że częściej czujemy goryczkę niż gorączkę to wywija takie babole :]
Comment
-
Comment