Warmia (ex Zamkowy Młyn), Kveik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Nové Hrady 143, Pivovar Zevlův Mlýn
    heckler
    Nové Hrady to kolejne na naszej trasie położone tuż przy Austriackiej granicy miasteczko. W małym, ładnym i niespełna trzy tysięcznym mieście można zwiedzić sobie skromny, ale ładny zamek, pałac, a natomiast dla wolących dziką przyrodę polecam spacer, a najlepiej wsiąść na rower i...
    2019-06-06, 06:35
  • pebejot
    Olsztyn, Nowowiejskiego 15, Browar Warmia (d. Zamkowy Młyn)
    pebejot
    "Browar Zamkowy Młyn” to miejsce unikatowe. Niewątpliwym walorem jest przepiękne położenie oraz połączenie restauracji z browarem własnego warzenia."
    Tak minibrowar "Zamkowy Młyn" reklamuje się na swoim profilu na popularnym portalu społecznościowym. Strona internetowa...
    2016-01-11, 19:20
  • Javox
    Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn, Lager
    Javox
    Ekstrakt 11.5*, alko 5.0%, IBU 26.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
    Lacing - ładne firanki.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat - chmiel ziołowy.
    Smak - słodkawe, słodowe z fajnym chmielem i dopasowaną goryczką

Bardzo...
    2024-11-12, 16:31
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • telek
    Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn, Pilsner
    telek
    Z obawą sięgałem po to piwo, nie wiedząc czego spodziewać się po nowych właścicielach.
    Wygląd: jasnożółte (słomkowe), z obfitą i trwałą pianą pozostawiającą laceing, raczej niskie wysycenie.
    Aromat: czysty lagerowy, zbożowy, lekko kwaskawy.
    Smak: słodowa zbożowość,...
    2023-10-14, 21:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...