Jagiełło, [Wilk] Good Evening America

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
    bastion
    Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
    Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

    Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
    Położony...
    2022-10-28, 20:21
  • chmielakikrasnystaw
    Chmielaki Krasnostawskie 2019
    chmielakikrasnystaw
    KONSUMENCKI KONKURS PIW
    49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
    PIWA ZGŁOSZONE

    Piwa dolnej fermentacji:
    Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
    1. Primator Pumpa – Pivovar...
    2019-08-07, 12:51
  • Shedao
    Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
    Shedao
    Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
    W samym browarze mamy całkiem...
    2025-01-07, 13:39
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Jagiełło, Chełm-Pokrówka ul. Gminna 57
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

    Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 22:29
  • Prusak
    Jagiełło, Ciemny Ale
    Prusak
    Piwo określone przez browar jako foreign extra stout.
    E. 14, 2 blg
    A: 6, 1& vol.
    Po otwarciu z butelki ładny aromat palono-czekoladowy, po przelaniu dochodzi leciutki akcent maślany.
    Barwa ciemnobrązowa do czarnej, nieprzejrzysta.
    Piana średnio obfita, opadająca...
    2024-08-30, 20:57
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...