Piwo gotowe do oceny
Van Pur, Karlsquell Mocne
Collapse
X
-
Van Pur, Karlsquell Mocne
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasny bursztyn, trochę za jasny jak na parametry, klarowny, [4]
Piana: Obfita przy nalewaniu, szybko znika, został malutki kożuszek. [3.5]
Zapach: Chmielowo-metaliczny. Nic specjalnego. [3]
Smak: W smaku jest ciekawa goryczka, minimalny słód i przebijający się metal. Jednak wszystko to dość nieźle wyśrodkowane sprawiając całość dość przyjemną. [4]
Wysycenie: OK [4]
Opakowanie: Czarna puszka z czerwonym paskiem i jasnymi napisami. Nic specjalnego, typowa dla piw mocnych. [3]
Uwagi: Piwo za 1,70zł naprawdę ciekawe. Polecam skosztować tym, którzy lubią mocne piwa, gdyż w tej klasie i cenie jest to jedna z lepszych propozycji. Kod na spodzie LD czyli piwo wyprodukowano w browarze w Zabrzu.
Moja ocena: [3.55]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AaLeX Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Że co? Dopiero teraz zobaczyłem te absurdalną wypowiedź. Dadek, browar w Zabrzu należy do Van Pura, dlatego ocenę piwa zamieściłem tutaj. Nie ma powodu zgłaszać nowego piwa. Piwo to wyprodukował Van Pur, tylko że ja, znając kody rozpoznałem, iż był to browar w Zabrzu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AaLeX Wyświetlenie odpowiedziŻe co? Dopiero teraz zobaczyłem te absurdalną wypowiedź. Dadek, browar w Zabrzu należy do Van Pura, dlatego ocenę piwa zamieściłem tutaj. Nie ma powodu zgłaszać nowego piwa. Piwo to wyprodukował Van Pur, tylko że ja, znając kody rozpoznałem, iż był to browar w Zabrzu.Last edited by yaro74; 2018-01-11, 18:15.
Comment
-
Comment