Piwo gotowe do oceny
Niechanowo, [Kingpin] Intergalactic
Collapse
X
-
Niechanowo, [Kingpin] Intergalactic
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Prawie klarowny złoty. [4]
Piana: Biała, bardzo drobna, wysoka i trwała. [4]
Zapach: Słód, chmiel i lekka sosna, sam się dziwię, jak bardzo mi podszedł... [4.5]
Smak: Goryczka z akcentem kwiatowo-ziołowym, trochę zbyt piołunowa jednak jak na lager... Ślad słodu. [3.5]
Wysycenie: Średniowysokie. [4]
Opakowanie: Ciekawa graficznie eta, choć mało dla mnie zrozumiała. [4]
Uwagi: Gdybym pił to piwo nie czytając ety, nigdy nie nazwałbym go lagerem... .
Moja ocena: [3.975]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Piękne, lekko zamglone złoto. [5]
Piana: Biała, średniowysoka, bardzo trwała, drobnopęcherzykowa, znaczy szkło. [4.5]
Zapach: Amerykańskie chmiele, lekki karmel, słód pilzneński wyraźnie obecny. [4]
Smak: Tu akurat słodu jest za mało, piwo nawet jest trochę wodniste. Za to goryczki nie brakuje. Przyprawy i zioła, trochę iglaków. Mam odczucie picia wody z chmielem. [3.5]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Jakiś kosmonauta na etykiecie, pełny skład, cztery amerykańskie chmiele i firmowy kapsel. [4]
Uwagi: Rzeczywiście, gdybym pił to piwo w ciemno, to nigdy nie zgadłbym że jest to lager. No, ale jest to hoppy lager, więc można zrozumieć...
Warka 14.11.2017.
Moja ocena: [3.9]
Comment
-
-
Z tego co napisano wcześniej wynika że moja butelka z 10-2018 to lepsza jakość... bo mi posmakowało.
Chmiele w składzie: Amarillo, Simcoe, Citra, Cascade.
Piana - średnia i opadła do grubszej warstwy.
Lacing - sporo.
Barwa - zamglony pomarańczowy.
Gaz - średni.
Aromat - egzotyka i cytrusy.
Smak - w lekkim balansie słodycz i gorycz. Gorzkawa cytrusowość i lekka egzotyka.
Lekko pijalne piwko w dodatku smaczne... gdy go piłem tego właśnie potrzebowałem
Comment
-
Comment