Piwo gotowe do oceny
Łódzkie, Kustosz Jasne Pełne
Collapse
X
-
Łódzkie, Kustosz Jasne Pełne
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Dobra, dobra, dobra, dobra. Obecnie to piwo jest do zakupienia w 4 paku za 5,99.
Dodatkowo z ekstraktu 10,1 wyciągnęli 6% alkoholu - cudotwórcy kurwa mać.
W zapachu zjejczałe zboże i odrobina chmielu, wysycenie niskie, przez co jest mdło, ale szybko się pije.
Browary Łodzkie zaczynają przebijać Jabłonowo jeśli chodzi o piwa wysokoodfermentowane.Last edited by Mario_Lopez; 2017-07-26, 22:05.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
-
-
Ajjjjj, faktycznie. Chyba lekko mnie zamroczyło, że nie znalazłem odpowiedniego wątku. Proszę o usunięcie, tudzież przeniesienie do odpowiedniego wątku, którego de facto nie widzę nadal.Last edited by Mario_Lopez; 2017-07-27, 10:25.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, klarowny do bólu. [4]
Piana: Biała, drobna dość, średniowysoka i średniotrwała. [3.5]
Zapach: Chmielowy z akcentem lekkim owocowym i jakimś powiewem... stęchlizny...? Karmel też jest. [3.5]
Smak: Chmielowa lekka goryczka, śladowy kwasek, poza tym jakiś taki "wyblakły"... [3]
Wysycenie: Dość wysokie. [4]
Opakowanie: Biała puszka, dodatki czerwone i złote, wzornictwo w klasycznym stylu marketowym. [3.5]
Uwagi: Cóż, puszka z "Robala" to nie może być piwo na World Beer Award, ale piłem już rzeczy bardziej odstręczające... .
Moja ocena: [3.35]
Comment
-
Comment