Pracownia Piwa, Dwucytrynian Pracownianu

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

    Pracownia Piwa, Dwucytrynian Pracownianu

    Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd
  • leona
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 5853

    #2
    Syntetyczny kwasek cytrynowy zdominował niemal wszystko.
    Nawet w upale piwo piło mi się ciężko. Nie orzeźwia, nie odświeża a męczy i wykręca. Zupełnie nie moja bajka

    Comment

    • e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19270

      #3
      Właśnie tak męczyłem się z oryginalnym berlinerem.

      Comment

      • leona
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.07
        • 5853

        #4
        Wiem, nie znam się, dlatego nie artomatowałem tego piwa

        PS: berlinera bez dodatków piłem dawno ale pamiętam, że tak mi smakował, że zniknął szybciutko.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X