Gloger, [Biały] Belgijskie Białe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Gloger, [Biały] Belgijskie Białe

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Osjann, Hazy IPA
    e-prezes
    Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
    2025-04-07, 16:00
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • e-prezes
    Biały, Kawowa Pokusa
    e-prezes
    4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025

Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.

Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...
    2025-02-12, 16:35
  • dadek
    Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
    dadek
    Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
    Start
    2024-10-15
    Koniec
    2024-10-15
    2024-10-16, 03:03
  • dadek
    Oberursel, Ackergasse 13, Alt-Oberurseler Brauhaus
    dadek
    Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
    2023-10-03, 23:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...