Kolor: Ciemnobursztynowy, mętny. [4] Piana: Średnia, szybko opada, zostaje mikroskopijny kożuch. [3] Zapach: Lekko owocowy, jak sok multiwitamina. Bardzo słaby. [3] Smak: Kwaskowy, lekko owocowy (cytrusy i owoce tropikalne), goryczka niska, końcówka kwaskowa. [3] Wysycenie: Niskie/średnie. [4] Opakowanie: Ujdzie, nic ciekawego. [3.5] Uwagi: Drugie słabe piwo z tej serii. To przynajmniej sprawia wrażenie nachmielonego tą odmianą, ale wiele mu to nie pomaga. Intensywność smaku niska, aromatu bardzo niska, dominuje kwaskowość. Nie polecam.
Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
Jasne, klarowne, goryczkowe i sesyjne piwo. Nachmielone intensywnie na goryczkę oraz na aromat klasycznymi, amerykańskimi odmianami: Mosaic, Mosaic Cryo, Cascade i Citra. ...
Comment