Piwo gotowe do oceny
Łomża, Kustosz Niepasteryzowane
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marqqq Wyświetlenie odpowiedziTe kustosze mają zastąpić vipy, fasbergi, kenigery?
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: bursztynowy, klarowne [4.5]
Piana: biała, drobna, szybko opada do niewielkiego kożuszka na szkle [3]
Zapach: słaby, głównie słodowy, jakaś metaliczność [3]
Smak: brak treściwości, pełnia średnia, dominuje lekka goryczka, przygaszona słodkawo-kukurydzianym posmakiem, do tego w tle lekkie metaliczno kwaskowate akcenty, dość kiepskie, dopite z lekkimi oporami [2.5]
Wysycenie: sporo za dużo [3.5]
Opakowanie: średniej urody puszka [3]
Uwagi: Droga bez powrotu
Moja ocena: [2.9]Last edited by becik; 2017-06-07, 21:57.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
W BiedronceGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziW Biedronce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nietzschee Wyświetlenie odpowiedziGdzie je można kupić? W Biedrze nie widziałem, w Oszą i Karfurze również.
Nawet zbytnio się nie wysili, żeby zmienić "łomżane" kolory
Szkoda kupować.Last edited by dlugas; 2017-06-12, 13:53.
Comment
-
-
Piłem niedawno "z braku laku" i dało się spożyć bez większego zgrzytu.
Piana - spora, powoli opadała do grubej warstwy.
Lacing - trochę było na szkle.
Barwa - złoto.
Gaz - średni.
Aromat - dość przyjemna zbożowa słodowość.
Smak - słodkawe, zbożowo gorzkawe a w finale wrażenie nutki cytrusa?
Awaryjnie spokojnie przydatne.
Blacha bez zmian.
Comment
-
Comment