Piwo gotowe do oceny
Wąsosz, [Deer Bear] Idaho
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Przygaszone i zamglone złoto. [4]
Piana: Biała, drobna, niewysoka i nietrwała. [3]
Zapach: Chmiel-cytrusy-sosna. Niby nic, ale OK . [4]
Smak: Goryczka, sosna, lekki karmel i owoce tropikalne. Trochę zbyt wodnisty jednak... [3.5]
Wysycenie: Średniowysokie. [4]
Opakowanie: Wysoka jakość wykonania, eleganckie wzornictwo, sporo informacji. [4]
Uwagi: Sam się zdziwiłem, że wypiłem takie piwo dla dzieci... .
Moja ocena: [3.7]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, zamglony. [4]
Piana: Niska i nietrwała, biała, lekko zdobi szkło. [3]
Zapach: Cytrusy, sosna, trochę mchu, szczątkowo ananas. Lekko wierci w nosie, może być. [3.5]
Smak: Mało ciała, wręcz wodniste, ale czuć że lekko podbite słodem żytnim, troszkę karmelu, cytrusy, lekko sosna, słaba nuta ananasowa, goryczka niska, jakby ciut wysuszająca. [3]
Wysycenie: Średnie - w porządku. [4]
Opakowanie: Ładna i czytelna etykieta, komplet informacji(z wyjątkiem drożdży). [4.5]
Uwagi: Złe nie było, ale jednak zbyt wodniste jak dla mnie, Kormoran 1 na 100 jest lepszy i kosztuje połowę ceny tego piwa. Warka do 30.03.2018.
Moja ocena: [3.35]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty, mętne. [4]
Piana: Biała i to jedyny plus. [1.5]
Zapach: Cytrusy fajnie połączone ze zbożem i chlebkiem, a i żywicę też czuję. [4]
Smak: Oczywiście w smaku jest wodniste, ale przecież to taki styl i parametry. Goryczka lekka, choć wyraźna, cytrusowa i leśna. Oprócz tego melon i arbuz, piwo bardzo orzeźwia. [4]
Wysycenie: Średnie, tu przydałoby się wyższe. [3]
Opakowanie: Na etykiecie jeleń, które to zwierzę jest w herbie miasta Ełk i już za to duży plus. Pełny skład, opis stonowany i faktyczny. [5]
Uwagi: Duży szacunek dla browaru, że wypuścili na rynek tak mało popularny styl. Upić się tym nie można, a i tanie nie jest, ale chętnie wypiję ponownie to piwo szczególnie w cieplejsze dni. Warka do 30.03.2018.
Moja ocena: [3.75]
Comment
-
Comment